Holland winkelt
Image default
Vakantie

Casa Vacanza Italia, Le Marche

Bij Casa Vacanza Italia, Le Marche, hebben wij een vakantiehuis gestuurd. Inmiddels zijn wij terug van desbetreffende vakantie. En wij hebben geweldig genoten! Dat heeft natuurlijk niet alleen met het weer en de prachtige natuur in Le Marche te maken, maar ook met het vakantiehuis. Dat zag er namelijk geweldig uit. Alle vooraf door hen doorgegeven faciliteiten waren aanwezig. Zo ook een zwembad! En die zag er hartstikke schoon en goed onderhouden uit. Ook van de binnenkant van het vakantiehuis in Le Marche was het fantastisch.

Vakantiehuis Le Marche

Wij gaan ieder jaar op vakantie in Italië. Wel proberen we dan iedere keer voor een andere streek te gaan. Dit keer was het dus het toeristische Le Marche geworden. Maar dan moesten we nog wel op zoek naar een groot vakantiehuis. Omdat wij met een heel grote groep zijn (18 personen) gingen wij op zoek naar een vakantiehuis wat aan datzelfde aantal aan personen aanbiedt. Al gauw vonden wij een prachtig vakantiehuis in Le Marche, via Casa Vacanza Italia. Het was een prachtig landgoed met extreem grote kamers. Tevens bood het dus ook nog een zwembad aan. Verder super handige faciliteiten zoals wifi, wasmachine, afwasmachine etc. Dit heb ik vervolgens dan ook teruggekoppeld naar de hele groep toe. Iedereen reageerde direct enthousiast. En dus heb ik, zeer gemakkelijk overigens, het vakantiehuis in Le Marche geboekt. We houdt er niet van vakantie? En het mooieste is: Samen op vakantie: Klik hier voor onze website.

De vakantie

De vakantie was uiteindelijk echt fantastisch! Bij aankomst zag het vakantiehuisje in Le Marche er heel erg schoon en netjes onderhouden uit. Zoiets is niet altijd een garantie bij kleine vakantie organisaties, wisten wij helaas uit ervaring. Des te blijer wij hiermee waren natuurlijk. Tevens komen de eigenaren van dit vakantiehuis uit Nederland. Dus dan is communicatie ook al een stuk gemakkelijker.

Wanneer jij op zoek bent naar een vakantiehuis in Le Marche, dan kunnen wij Casa Vacanza Italia van harte aanbevelen.