Holland winkelt
Image default
Vakantie

Kies voor een luxe rondreis door Sri Lanka of Vietnam

Bij Original Asia geniet u van een volledig verzorgde reis door het prachtige Azië. Deze reis kan helemaal aangepast worden naar uw wensen, voor een rondreis op maat. Gaat u met uw gezin? Kies dan voor een rondreis door Sri Lanka en de Malediven. Deze reis is perfect voor zowel u als uw kinderen. Wilt u genieten van een avontuurlijke, maar luxe privéreis? Kies dan voor de rondreis door Vietnam. Deze reis duurt 23 dagen en brengt u naar alle bijzondere plekken van dit mooie land. Schakel deze reisspecialisten in voor een zorgeloze reis, geheel privé en samengesteld voor een complete ervaring.

De plek voor de ideale rondreis door Sri Lanka met uw kinderen

Wilt u met het hele gezin een bijzondere reis maken, zonder zorgen? Bij Original Asia krijgt u een privé rondreis door Sri Lanka en de Malediven, waarbij u geheel verzorgd met uw kinderen op reis kunt. De reis van 15 dagen kan volledig samengesteld worden op basis van uw wensen. Daarmee creëert u een familiereis op maat, precies zoals gewenst. U kunt eenvoudig contact opnemen met de reisorganisatie en zij zorgen voor een vrijblijvende offerte. Zo maakt u uw ideale rondreis met de kinderen door Sri Lanka en de Malediven.

Geniet van een luxe rondreis door Vietnam

Naast een reis met de kinderen door Sri Lanka, is het ook mogelijk een luxe rondreis door Vietnam samen te stellen. Original Asia heeft de ultieme reis uitgestippeld, maar u kunt altijd contact opnemen voor persoonlijke wensen of ideeën. Dat is het maatwerk dat u van deze specialisten kunt verwachten. Een luxe rondreis door Vietnam is een heerlijke combinatie tussen avontuur en luxe. Prachtige natuurgebieden en de schitterende cultuur worden beide meegenomen voor een complete ervaring. Natuurlijk allemaal aan te passen aan uw wensen, zodat u lekker kunt genieten van uw luxe rondreis door Vietnam.