Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Gered door de slotenmaker, buitengesloten zonder sleutel

Werkwijze slotenmaker officieel goedgekeurd door politiekorps 

Je hoopt dat het nooit zal gebeuren maar het gebeurt ons allemaal wel eens. Naar buiten lopen om bijvoorbeeld ,de post te halen, of even iets uit de tuin te rapen, en dan slaat de voordeur achter je dicht. En je hebt op dat moment net geen sleutel meegenomen, want die zit zoals altijd aan de binnenzijde in het slot, of hangt aan het haakje in de gang. De kans is wel aanwezig dat je je mobiel bij je hebt, en zo niet dan kunt je vast wel bij de buren terecht. Bel dan meteen de slotenmaker om je in uw eigen huis te laten. Het maakt niet uit welk moment van de dag het is.

 

De service van de slotenmaker reikt ver. Door heel Nederland kan je gebruik maken van de 24/7 snelle eerste hulp bij sloten noodgevallen. Binnen 30 minuten dat je de slotenmaker heeft gebeld zal die ter plekke zijn. De werkwijze die de specialist hanteert is professioneel en heeft de officiële goedkeuring van het Nederlands politiekorps ontvangen. je kan er dus van op aan dat je op een zeer degelijk wijze in uw huis wordt gelaten, en dat de service van de slotenmaker uiterst betrouwbaar is.

Gratis security check slotenmaker

De sloten die door de erkende slotenmakers worden ingezet hebben te allen tijde het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat is niet het geval bij het gemiddelde slot dat in de Nederlandse deuren huist. Veel sloten zijn dermate oud dat inbrekers er een makkie aan hebben om in huis binnen te dringen als daar een verouderd slot in de deur zit. Veelal zijn inbrekers nog sneller binnen dan je met jouw sleutel het slot open kan krijgen. Laat het niet zover komen en laat een gratis veiligheid check uitvoeren door de slotenmaker.

In de grote steden kan de slotenmaker er binnen 30 minuten zijn. Een slotenmaker Rotterdam en een slotenmaker Den Haag kunnen er waarschijnlijk sneller zijn

wilt U meer lezen over dit onderwerp kijk dat op de google+ pagina van Van Delft Slotenmaker©

https://www.slotenmaker.nu/