Holland winkelt
Image default
Vakantie

Plezier voor iedereen op deze camping in de omgeving van Dresden

Wil jij graag een leuke camping in de omgeving van Dresden bezoeken en een heerlijke vakantie beleven met je gezin? Dan is Camping de Regenboog in Tsjechië helemaal geschikt voor jou! Op deze camping is al enorm veel te beleven en kom je aan faciliteiten zeker niks te kort, maar de omgeving van Dresden is ook zeker het ontdekken waard. De faciliteiten en voorzieningen op de camping bestaan bijvoorbeeld uit twintig toiletten met wc-papier, twintig warme douches die werken met een muntjessysteem, afwasplekken, wastafels met zeeppompjes en handdrogers, twee wasmachines, een droger, een stortplaats voor het chemisch toilet, een loosplek voor grijswater en een verschoontafel met badje voor baby’s. Daarnaast zit er bij elke kampeerplaats een waterpunt in de buurt en is er op elke plek een elektra-aansluiting te vinden. Kortom: je bent van alle gemakken voorzien bij Camping de Regenboog in de omgeving van Dresden.

Ontdek de prachtige omgeving en ga op avontuur

Vanuit deze camping is het enorm gemakkelijk om diverse activiteiten te ondernemen. In de directe omgeving van deze camping nabij Dresden is namelijk erg veel te beleven. Bezoek bijvoorbeeld Dresden zelf of ga naar de steden Bautzen of Görtlitz. In deze steden kun je heerlijk samen winkelen, oude gebouwen bewonderen en cultuur snuiven. Wil je graag samen met je gezin wat actievere uitstapjes ondernemen? Ga dan bijvoorbeeld naar Freizeitland Koningstein in Ede. Dit pretpark in Duitsland bevindt zich op slechts 45 minuten rijden en heeft voor alle leeftijden leuke activiteiten en attracties. Wil je liever een gezellig stranddagje houden? Ga dan naar het Talsperre Bautzen meer, waar je heerlijk kan zwemmen en varen. Er is voor ieder gezin iets leuks te beleven!

Reserveer één van de ruime kampeerplaatsen

Wil jij graag naar Camping de Regenboog in de omgeving van Dresden om samen met je gezin een heerlijke vakantie te beleven? Reserveer dan direct een van de ruime kampeerplekken en laat de voorpret beginnen. Je reserveert eenvoudig en snel via de website.

https://www.campingregenboog.nl/