Holland winkelt
Image default
Vakantie

Camping vol luxe in Slovenië

Er gaat niets boven een vakantie op de camping. Het campingleven draait om gemoedelijkheid, gezelligheid en natuurlijk om buiten zijn. Sommige mensen willen echter wat meer comfort. Als jij een vakantie op de camping in Slovenië wel ziet zitten, maar eigenlijk wat meer luxe wilt, kies je voor glamping in Slovenië.

Glamping?

Voor wie nog nooit van glamping gehoord heeft, even een korte uitleg. Glamping is kamperen in luxe. Denk aan de beste camping met de meest uitgebreide faciliteiten die je maar kunt indenken. Dat is waar je verblijft. En dan niet in een tent die je zelf, met veel gedoe, moet opzetten, maar in een kant en klare accommodatie.

Op de glamping in Slovenië kun je terecht in ruime en stevige safaritenten, maar ook in een lodge of klein huisje. Er is zelfs de mogelijkheid op de glamping in Slovenië in een heuse boomhut te overnachten!

Glamping Slovenië aantrekkelijk voor gezinnen

Bij glamping horen uitgebreide faciliteiten. Dat betekent dat er ook goed voor de kinderen wordt gezocht, met een animatieteam, uitgebreid spelprogramma en een kinderdisco. Natuurlijk zijn het (kinder-)zwembad en de speeltuin standaard. De kinderen hebben het grootste plezier, zodat jullie even lekker tot rust kunnen komen.

Een glamping in alle delen van Slovenië

Hoe klein Slovenië ook is, het heeft veel te bieden. Daarom is het zo fijn dat je niet gebonden bent aan één specifieke glamping in Slovenië. Glampings vind je door het hele land, zoals het cultureel aantrekkelijke Brežice of in het oostelijke Podcetrtek dat bekend staat om kasteel Olimia en de vele bergen.

Boek je glamping in Slovenië

De glamping in Slovenië is uiterst comfortabel. Het boekingsproces is bijna net zo prettig. Ga naar www,glampings.nl, kies je favoriete vakantieverblijf en boek direct.