Holland winkelt
Image default
Vakantie

Welke hotels zijn het duurste in Amsterdam?

In Amsterdam zijn er hotels te vinden van allerlei prijsklassen. Maar er is er maar één die de duurste kamer van Nederland heeft: The Mayor’s Residence van het Waldorf Astoria. Deze kamer kost bijna 25000 euro per nacht! Ben je benieuwd naar wat je allemaal mag verwachten in deze duurste hotelkamer? Lees dan snel verder!

De faciliteiten

De Mayor’s Residence is een luxe suite, gelegen op de bovenste verdieping van het Waldorf Astoria. Het heeft twee aparte slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en een woonkamer met een open haard. De suite beschikt ook over een buitenterras en een spectaculair uitzicht over Amsterdam vanaf het hoogste punt van de stad. Binnen in deze exclusieve ruimte vindt u hedendaagse kunstwerken en met de hand uitgezochte meubels die een sfeer van comfort en luxe creëren.

Om uw verblijf nog specialer te maken, biedt The Mayor’s Residence vele extra’s, zoals een privé-butlerservice, toegang tot de spa en het fitnesscentrum van het hotel, chauffeursdiensten, persoonlijke boodschappenhulp, limousinetransfers en nog veel meer. Al deze voorzieningen garanderen u een unieke ervaring.

Budgetvriendelijk verblijf in Amsterdam

Het is natuurlijk heel leuk om te weten wat de duurste kamer van Amsterdam kost, maar wie kan dit betalen? Waarschijnlijk zijn die mensen op 1 hand te tellen. Daarom vertellen we graag over een budgetvriendelijk hotel, die ook veel verrassende faciliteiten aanwezig heeft en ook nog eens midden in het centrum ligt. Hotel Jansen is de perfecte plek voor een stedentrip.

De eenvoudige kamers beginnen bij slechts 60 euro per nacht, en toch kunt u genieten van comfortabele bedden en uitstekende service. Hotel Jansen biedt ook een eigen restaurant, gratis WiFi in het hele gebouw. Met hun betaalbare prijzen en gunstige ligging in het hart van Amsterdam is dit hotel een uitstekende optie voor reizigers met een budget

Zo, nu weet je welke hotels de duurste kamer in Amsterdam aanbieden, maar ook een betaalbaar alternatief. Of u nu op zoek bent naar luxe of geld wilt besparen op uw verblijf – Amsterdam heeft iets te bieden! Bekijk ze nu allebei!Welke hotels zijn het duurste in Amsterdam?