Holland winkelt
Image default
Industrie

Vind een geschikte thermokoppel voor uw industriële toepassing

Binnen laboratoria en verschillende takken van de industrie wordt er op grote schaal gebruikgemaakt van thermokoppels bij temperatuurmetingen en -regelingen. Deze koppel maakt onderdeel uit van de thermo-elektrische beveiliging van veel gasgestookte toestellen. Denk hierbij aan toestellen zoals gashaarden en cv-ketels. Bent u op zoek naar de ideale thermokoppel voor uw industriële toepassing? Dan zit u bij Restutech helemaal goed. Zij bieden namelijk niet alleen standaardmaten, maar leveren ook maatwerk. Zo weet u zeker dat u een geschikt model vindt.

Ruim 25 jaar ervaring in de branche

Restutech is dé partner voor u wanneer u op zoek bent naar een thermokoppel. Al meer dan 25 jaar leveren zij elektronische materialen en producten aan verschillende industriële bedrijven in de Benelux. Dit doen zij vanuit hun vestiging in Vught, nabij Den Bosch. Het is een bewezen, betrouwbare servicegerichte leverancier van elektronische materialen en producten voor een veelzijdigheid aan industriële toepassingen. Hun enthousiaste team staat voor u klaar om u persoonlijk te adviseren en te begeleiden. 

Verschillende soorten temperatuursensoren- en regelaars

Bij dit bedrijf bestelt u eenvoudig een thermokoppel die aan al uw eisen voldoet. In principe is een thermokoppel een temperatuursensor die uit twee draden van verschillende metalen of metaallegeringen bestaat. Bij voorkeur zijn deze draden altijd met elkaar verboden door een ineensmelting. Voor temperatuurmetingen- en regelingen worden deze koppelingen veelvuldig gebruikt in laboratoria en industriële sectoren. Zo zijn ze in machines voor industriële productieprocessen vaak onmisbaar als procesregelaar.

Plaats een bestelling

Gaat u voor een standaardformaat thermokoppel of kiest u voor maatwerk? Deze specialist levert allerlei soorten temperatuursensoren- en regelaars, waaronder thermokoppels of bijvoorbeeld Pt100 temperatuursensoren. Geef uw wensen aan hun vakmensen door en zij kijken graag met u mee voor de beste oplossingen. Ontdek wat Restutech voor u kan betekenen door direct contact met hen op te nemen. Wanneer u al precies weet wat u hebben wilt, plaatst u eenvoudig online een bestelling. Uw producten worden dan altijd snel geleverd.

https://restutech.com/