Holland winkelt
Image default
Industrie

Een duurzame op maat gemaakte kunststof verpakking

Bent u op zoek naar een duurzame kunststof verpakking of verpakkingsmateriaal op maat? Schakel dan de specialisten van het bedrijf Naber Plastic in! Dit bedrijf levert maatwerk kunststof verpakkingen. Bij het maken van uw kunststof verpakking op maat maken ze gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technieken. Dit doen ze op het eco-industrieterrein in Waalwijk als toonaangevend kunststof spuitbedrijf. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar, hierdoor hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. U kunt bij dit bedrijf dan ook terecht voor het complete proces. Van ontwerpfase tot aan het produceren; deze specialisten regelen het voor u!

Een duurzame verpakking van een duurzaam bedrijf

De uitgangspunten van deze specialisten zijn duurzaamheid en het milieu. U bent dan ook verzekerd van een duurzaam en milieuvriendelijk resultaat. Door dit bedrijf in te schakelen voor een duurzame kunststof verpakking op maat krijgt u gegarandeerd een product van hoogwaardige kwaliteit, waarbij ze optimaal inspelen op uw wensen. Met de zonnepanelen op het pand van Naber Plastic wekken zij jaarlijks 2.000.000 kWh energie op. Niet alleen op het terrein denken zij aan duurzaamheid, maar ook bij het ontwerpen tot aan het produceren van uw kunststof verpakking wordt duurzaamheid in acht genomen. Zo zorgen ze dat de verpakking optimaal werkt. Bij voedselverpakkingen zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat uw product zo lang mogelijk houdbaar blijft, om zo voedselverspilling tegen te gaan. Bent u benieuwd naar het duurzaamheidsbeleid? Bezoek dan snel de website van deze specialist!

Neem contact op met deze verpakkingsspecialisten

Bent u geïnteresseerd in een verpakking van Naber Plastics? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u terecht op de website van het bedrijf. Zij helpen u graag verder met een duurzaam en hoogwaardig product.

https://naberplastics.com/