Holland winkelt
Image default
Industrie

Een zeefinstallatie of zeefmachine op maat

PAJA Triltechniek biedt diverse trilzeven aan tegen scherpe prijzen. Deze worden gebruikt in vele soorten industrieën. De trilzeven zijn geschikt voor diverse toepassingen. U kunt bij deze specialisten bijvoorbeeld terecht voor een zeefmachine of een zeefinstallatie. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de triltechniek. Zij beschikken daarnaast over ervaren medewerkers die u graag voorzien van deskundig advies op maat. Zo weet u dat u kiest voor de juiste zeefinstallatie of zeefmachine.

De functie van een zeefinstallatie

Met een zeefinstallatie zeeft u uw producten af. Deze specialisten hebben een divers aanbod aan zeefinstallaties die inzetbaar zijn voor verschillende toepassingen. Door het gebruiken van afwisselende zeefdekken wordt alles precies op uw toepassing afgestemd. Doordat PAJA Triltechniek enkel maatwerk levert, rekent u altijd op een passende oplossing. U stelt zelf de zeefinstallatie samen, waarbij u zelf kiest:

  • Hoeveel zeefdekken u nodig heeft
  • Of u gebruik maakt van een 1-deks, 2-deks zeefinstallatie of meer
  • Waar de in- en uitlopen moeten komen

Een zeefinstallatie heeft daarbij een breedte van minimaal 200 tot maximaal 1800 millimeter. De lengte verschilt van minimaal 800 tot maximaal 7500 millimeter.

Wat een zeefmachine doet

Naast een zeefinstallatie kunt u bij deze experts ook terecht voor een zeefmachine. Een zeefmachine maakt gebruik van trilbewegingen, zodat zelfs producten op korrelgrootte worden gescheiden. Door de trillingen in de zeefmachine wordt het grotere materiaal verder over het zeefdek geleid. Het kleinere materiaal valt door het rooster heen en wordt opgevangen. U vindt diverse soorten zeefmachines in het assortiment. De zeefmachines zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Daarnaast vindt u verschillende in- en uitlopen voor het zeven van divers materiaal.

Kies voor een passende oplossing van deze experts

Of het nu gaat om het scheiden van zand, modder of onkruidzaden; bij deze specialisten vindt u de passende zeefinstallatie of zeefmachine. De specialisten leveren enkel maatwerk, zodat u rekent op de perfecte oplossing. Daarnaast zijn de zeefmachines en -installaties betrouwbaar, duurzaam én energiezuinig. U vindt het volledige aanbod op de website, dus kijk gerust eens naar alle mogelijkheden die deze experts aanbieden!