Holland winkelt
Image default
Industrie

Groot lasersnijwerk van een toonaangevend bedrijf

M. den Oudsten Buigwerken is gespecialiseerd in groot lasersnijwerk, plasmasnijden, zetten, plaatwalsen, profielwalsen en het knippen van staal en non ferro metaal. Dit toonaangevende bedrijf is sinds de oprichting in 1993 continu bezig met het uitbreiden, verbeteren en moderniseren van hun bedrijf. Het machinepark en de gespecialiseerde vakmensen van deze specialist, zorgen ervoor dat ze snel, flexibel en vakkundig kunnen produceren. Deze organisatie is dan ook speciaal ingericht op de speerpunten kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Wat deze specialist kortom uw ideale partner maakt voor het buigen, snijden en zetten van staal en non ferro metaal.

Lasersnijden voor verschillende industrieën

Snijden door middel van een laser wordt vooral toegepast voor het bewerken van staal. Deze manier is nauwkeuriger dan andere methodes zoals plasmasnijden of autogeen snijden. Bij lang lasersnijden treed nauwelijks vervorming op vanwege de geringe warmte waaraan het metaal wordt blootgesteld. Lang lasersnijden wordt dan ook toegepast in alle industrieën die met verschillende metalen, zoals staal, werken. Lasersnijwerk maakt het mogelijk om grote metalen platen te bewerken. Daarnaast kan tekst of belijning worden aangebracht op het metaal, indien gewenst. Naast groot lasersnijwerk, snijden ze bij M den Oudsten Buigwerken ook kleine materialen met een zeer grote precisie. Zo worden platen bijvoorbeeld voorzien van laskanten om snelle verwerking mogelijk te maken.

Vraag een offerte aan

Heeft u een opdracht waar vakkundig lasersnijden aan te pas moet komen? Door de specialisten van M. Den Oudsten Buigwerken in te schakelen, wordt dit snel en efficiënt uitgevoerd. Deze specialist voert elke opdracht, als het gaat om lang lasersnijden van staal of groot lasersnijwerk, vlot en volledig naar uw wens uit. U vraagt telefonisch eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave aan. Wenst u meer informatie over de diverse toepassingen en mogelijkheden? Ook dan staan de specialisten van dit bedrijf u graag te woord. Bij deze specialist staan ze klaar om u verder te helpen.

https://www.mdenoudsten.nl/