Holland winkelt
Image default
Eten en drinken

Voor zaalverhuur op een schitterende locatie in regio Alblasserdam gaat u naar deze specialist

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie hiervoor? Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat zaalverhuur aanbiedt in de omgeving van Papendrecht en Alblasserdam, doet u er verstandig aan om De Krom in te schakelen. Zij zijn gevestigd in Oud-Alblas en zij hebben voor iedere gelegenheid een geschikte locatie. Of het nu een teamuitje, verjaardag, jubileum, bruiloft of ander evenement betreft: bij hen zit u helemaal goed. Dankzij hun servicegerichte dienstverlening weet u zeker dat uw wensen omtrent het feest ingewilligd worden, dus wordt het ongetwijfeld een geslaagd evenement!

Een prachtige omgeving én authentieke zalen

De mogelijkheden bij De Krom zijn zeer divers wanneer u interesse heeft in hun zaalverhuur in Oud-Alblas, nabij Papendrecht en Alblasserdam. U geniet namelijk van een evenementenlocatie in een zeer sfeervolle omgeving midden in de natuur. Het is een mooi, groen gebied met een schitterend uitzicht, bijvoorbeeld over rivier de Alblas. De zalen zijn verder zowel geschikt voor grotere als kleinere groepen. Welke zaal u ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een fraaie, authentieke uitstraling. Groepen tussen de 25 en 250 mensen kunnen hier terecht. U heeft de keuze uit diverse arrangementen om uw evenement optimaal aan te kleden. De medewerkers van deze zaalverhuurder verzorgen graag de catering voor u, waarbij alles uiteraard in het teken staat van uw wensen en behoeften.

Bespreek uw wensen met de medewerkers

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten gericht op zaalverhuur van De Krom in de omgeving van Alblasserdam en Papendrecht, neemt u eenvoudig contact op met een van hun medewerkers. Deel uw wensen en vertel hoe u het evenement voor u ziet. Zij denken vervolgens graag met u mee hoe het feest perfect kan worden verzorgd. Maak daarom gebruik van de contactmogelijkheden op hun website en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen!

https://www.dekromoudalblas.nl/