Holland winkelt
Image default
Industrie

Voor professionele metaalbewerking in Almelo gaat u naar deze specialist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van metaalbewerking in de omgeving van Almelo? Tjonk Machinefabriek is een ervaren partij die u kan helpen bij het bewerken van metaal en kunststof. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en levert altijd hoge kwaliteit. Bij het bewerken van metaal en kunststof maken ze bij deze specialist gebruik van kwalitatief goede en geavanceerde machines in combinatie met echte vakmensen. Voordat zij met uw opdracht aan de slag gaan, vinden ze het belangrijk om precies te weten wat uw wensen en eisen zijn. Zo gaan ze eerst met u in gesprek op uw opdracht nauwkeurig te bespreken.

Verschillende technieken voor goede metaalbewerking

Wanneer u Tjonk Machinefabriek in Almelo inschakelt voor de metaalbewerking van uw producten, heeft u verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Dankzij hun geavanceerde machinepark kunnen ze diverse technieken uitvoeren op het gebied van metaalbewerking. Zo staan ze voor u klaar voor draai- en freeswerk, brootsen, CNC-draaien en het bewerken van nikkel en titanium. Zij werken gedetailleerd zodat alles precies is zoals het hoort te zijn. Indien gewenst is het ook mogelijk prototypes te laten maken. Zij zijn een ISO-gecertificeerd bedrijf waardoor u met een gerust hart bij hun terecht kunt voor professionele metaalbewerking in Almelo.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Heeft u een bedrijf nodig voor het bewerken van uw metaal en bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en neem contact op met een van de medewerkers van Tjonk Machinefabriek. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden van metaalbewerking in hun fabriek in Almelo. Ook wanneer u naast metaal ook andere producten, zoals duplex en titanium, wilt laten bewerken, is dat bij hun mogelijk. De medewerkers van deze specialist denken met u mee zodat u te allen tijde tot de beste oplossing komt.

https://www.tjonk.nl/