Holland winkelt
Image default
Industrie

Zorg voor een veilige werkomgeving door Chroom-6 te laten saneren

Zonder dat u het doorheeft kan uw bedrijfspand schadelijke stoffen bevatten die de gezondheid van uzelf en uw personeel ernstig beïnvloeden. Het gaat hier zoal om de carcinogene stoffen Chroom-6 en dieselmotoremissie. Bij langdurige blootstelling aan deze stoffen lopen u en uw personeel risico op ernstige gezondheidsklachten, zoals kanker. Laat u Chroom-6 saneren en dieselmotoremissie verwijderen, dan kiest u voor een gezonde en veilige werkomgeving. Dit kunnen de specialisten van GOM Specialistische Reiniging voor u realiseren. Lees verder om te ontdekken wat zij voor u kunnen betekenen!

Het belang van Chroom-6 laten saneren

Chroom-6 komt voor en wordt toegepast in verschillende sectoren. Blootstelling aan deze stof vindt vooral plaats in de leer-en betonindustrie, de houtveredeling, de metaalbewerking en bij schildersbedrijven. Indien u Chroom-6 niet laat saneren en u of uw personeel langdurig hieraan wordt blootgesteld is er een risico op acute of chronische gevolgen voor de gezondheid. Een voorbeeld van een acuut gevolg is schade aan de luchtwegen, een chronisch gevolg kan zijn verminderde vruchtbaarheid. Doordat Chroom-6 makkelijk in de huidcellen wordt opgenomen loopt u zelfs risico op kanker. Dit zijn genoeg redenen waarom het raadzaam is om Chroom-6 saneren te laten uitvoeren door de specialisten van GOM Specialistische Reiniging.

Waarom dieselmotoremissie laten verwijderen

Dieselmotoremissie is makkelijk gezegd de uitlaatgassen van dieselmotoren. Een deel van deze uitlaatgassen vormt een gevaar voor de gezondheid. In geval van langdurige blootstelling aan DME, oftewel dieselmotoremissie, heeft u een verhoogde kans op blaas- en longkanker. Daarnaast zijn er ook andere ernstige gezondheidsklachten mogelijk. Het is raadzaam om een risico-inventarisatie te laten uitvoeren door de specialisten van dit bedrijf zodat zij in goed overleg met u een plan kunnen opstellen voor het verwijderen van de dieselmotoremissie binnen uw organisatie. 

Vraag direct advies of een offerte aan!

Vraagt u zich af of uw bedrijf kampt met vervuiling van Chroom-6 of dieselmotoremissie? Doe dan de checklist via hun website. Daarnaast kunt u voor advies of een vrijblijvende offerte altijd contact opnemen met de experts van GOM Specialistische Reiniging. Zij komen graag bij u op locatie om Chroom-6 en dieselmotoremissie te saneren zodat u en uw medewerkers verzekerd zijn van een veilige werkomgeving!