Holland winkelt
Image default
Industrie

Door middel van poedercoaten geeft u uw metaal een fraaie uitstraling

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van coatings? Afhankelijk van de toepassingen die u wilt laten coaten, zijn er dan diverse opties. Hessels Coatings is een expert in het coaten van diverse binnen- en buitentoepassingen. Zij beschikken over de juiste materialen, een goed uitgerust machinepark én deskundig personeel om uw producten op optimale wijze van een coating te voorzien. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat zij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Welke materialen wilt u laten coaten bij dit bedrijf?

Poedercoaten biedt diverse voordelen

Als onderdeel van hun dienstverlening voeren de deskundige medewerkers van Hessels Coating verfraaiingswerkzaamheden uit voor verschillende producten. Voor het coaten van metaal wordt gebruik gemaakt van poedercoaten. Dit is een methode waarbij een organische deklaag door middel van elektrostatisch spuiten van poeder wordt aangebracht. Poedercoaten heeft twee voordelen: het biedt bescherming tegen corrosie én het geeft het metaal een fraaiere uitstraling.

Waarom kiest u voor deze specialist?

Wanneer u ervoor kiest om poedercoaten uit te laten voeren door Hessels Coating, bent u verzekerd van uitstekende service. De redenen dat zij coatings van hoogwaardige kwaliteit voor metaal kunnen maken, zijn:

  • Er hoeft slechts één laag aangebracht te worden. Hierna wordt het staal volledig uitgemoffeld. Dit uitmoffelen wekt een chemische reactie op door het verhitten van het staal met de poedercoating en een verharder. Dit heeft als gevolg dat de poedercoating direct uitgehard is, waardoor snel de focus kan op de verdere afwerking.
  • De toplaag van het bewerkte staal is hard en slijtvast. Voordeel hiervan is dat de verf niet uitloopt
  • Door geen gebruik te maken van oplosmiddelen, is deze methode gezonder voor de werknemers van dit bedrijf én beter voor het milieu.

Vraag een offerte aan

Vraag direct een offerte aan voor het poedercoaten van uw toepassingen via de website van dit bedrijf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van poedercoating? Ga dan in gesprek met de medewerkers van deze specialist. Hiervoor maakt u gebruik van hun contactmogelijkheden.

https://hesselscoating.nl/