Holland winkelt
Image default
Huishoudelijk

Een hordeur op maat bestellen

De hordeuren van ons zijn van de betere A-kwaliteit en worden compleet op maat geleverd.  Er is keuze uit de traditionele japanse plisséhordeur, de stillere plisséhordeur type comfort, de rolhordeur, de vaste hordeur op maat met scharnieren, de horlamellen en de inzetplissehordeur.

Je kunt de hordeur op maar heel eenvoudig online bestellen of gebruik maken van onze meet- en montageservice. Ook kun je onze ruime showroom in Leeuwarden bezoeken.

Hoe bestel ik een hordeur op maat?

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Maar, je koopt ook niet elke dag een hordeur dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren zijn van recyclebaar aluminium gemaakt en voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen.  Een hordeur op maat is kwalitatief goed. En de hordeuren en raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas. Montage van de hordeur op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en deur. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en heb je altijd een passende hor voor je deur!

Vaste hordeur of schuifhordeuren

Het gaas in deze hordeur op maat zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze typen hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt dus hij past zeker. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!