Holland winkelt
Image default
Huishoudelijk

Een hor op maat moet perfect passen

Het bestellen van een perfecte hor op maat bestaat vaak niet. Maar gelukkig kan je dat hier wel voor elkaar krijgen. Meestal heb je, in een bouwmarkt bijvoorbeeld, te maken met diverse maten van horren, die allemaal standaard zijn. Daarnaast kan je dan nog wel eens kiezen voor een hor die jezelf moet gaan bijknippen in de juiste maat van jouw deur of raam. Het is vaak een heel gedoe om te zorgen dat je deze dan weer ophangt en op een juiste manier bevestigd. Het vervelende met een hor is, dat deze echt goed moet zijn en op maat moet passen, want anders heb je er helemaal geen profijt van. De beesten die je juist met de hor wil tegenhouden weten zich dan alsnog een weg te banen door je het raam of de deur, waardoor je met de gebakken peren blijft zitten.

Optimale resultaat

De hor op maat is een perfecte manier om te zorgen dat de maat van de hor altijd goed is en je daarmee dus ook het optimale haalt uit de werking van de hor zelf. Omdat de maat van de hor precies goed is, zullen alle kanten van de ramen en de deuren worden afgesloten om zo te zorgen voor een verbetering van het klimaat in de woning. Je wil gewoon in de zomer de deur open kunnen laten, zonder dat er allemaal beesten door het huis heen vliegen. Voornamelijk in de avonduren zal je merken dat ze zich een weg weten te banen je woning in. Met de hor op maat is dat verleden tijd.

Website

Je kunt de maat voor de hor op maat zelf opmeten en dan vervolgens de hor bestellen via de website. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je er ook altijd nog voor kiezen om te kijken naar de meetinstructies die op de website staan aangegeven. Deze kan je terug vinden in een versie die je kunt lezen en daarnaast in een versie die je kunt kijken via een video.