Holland winkelt
Image default
Management

Ondernemingsplan bij een startende onderneming

U heeft een ondernemingsplan nodig bij een aanvraag voor financiering als uw bedrijf minder dan 3 jaar is ingeschreven bij de KVK. Belt u ons dan meteen. Niet alleen de bank maar alle overige financiers waaronder ook crowdfunders vereisen dit. Het plan is voor beide partijen relevant. U krijgt inzicht in uw deelmarkt, uw concurrenten en of het wel financieel haalbaar is. De financier krijgt inzicht of u in staat bent om de lening terug te betalen, dit zal blijken uit de liquiditeitsbegroting in het plan.

Met ons achter uw zijde slaagt u

Het doet er niet toe of u een gevestigde ondernemer bent of pas morgen start, voor beide groepen maken wij business plannen op maat. U kunt uw ondernemingsplan laten maken door een andere partij of ons kantoor maar met onze participatie heeft u meer succes bij de financiers. Wij hebben namelijk een enorm hoog success percentage. De bedrijfsplannen die wij maken bezitten een enorme overtuigingskracht. De lezer van het plan zal door de actuele, trendy look, de hoog kwalitatieve content en onderzoek meteen instemmen met uw plan, getuige onze ervaring. We hebben het verheven tot een kunst, het belangrijkste is dat u namelijk slaagt en we u kunnen toevoegen tot ons netwerk als succesvolle ondernemer. U komt met een vernieuwend concept en wij maken er hier een zeer mooi bijbehorend plan van.

Het plan is universeel geschikt

U kunt automatisch gebruik maken van onze expertise en ervaring met market research (desk-research), regelgeving en eisen van banken aan een ondernemingsplan. We gaan samen met u uw idee perfectioneren tot een kunstwerk om zodoende gefinancierd te geraken met als uiteindelijk doel de opening van uw bedrijf. Onze geschreven bedrijfsplannen hebben alle vereiste inhoud zodat ze geschikt zijn voor vrijwel elke stakeholder: de bank, het crowdfundplatform, de investeerder, de RVO etc. Wij hebben zolang we bestaan met onze onderneming vrijwel van al deze stakeholders goedkeuring verkregen op onze ondernemingsplannen.

Om enkele geinteresseerden op te noemen welke ook uitermate tevreden zijn over onze business plannen: het UWV, de IND, het Waarborgfonds Kinderopvang, de gemeente etc. Met ruim 10 jaar ervaring en kennis werken we niet met standaard templates maar hebben we onze eigen in huis vervaardigde bestanden. Dit zijn geen standaard invulschema’s maar het resultaat van gesprekken met accountmanagers van banken, investeerders, accountants en alle ervaring en kennis van de afgelopen 10 jaar. U ontvangt dus een plan op maat welke nergens anders te krijgen is.

Vervolgens is ons business plan ook voor u een raadgever: u begrijpt uw markt en uw positie daarin met uw onderneming, uw concurrenten, uw sterktes en zwakheden en de financiele haalbaarheid: maakt u genoeg winst en kunt u de gegunde lening aflossen?

Duidelijke richtlijnen voor uw onderneming

Naast het schrijven van market research, SWOT-analyses, concurrentie-analyses, de marketingmix en de financien, geven we ook praktisch bedrijfs- en financieringsadvies: de investeerder kijkt bijvoorbeeld anders naar zijn rentabiliteit dan de bank. U bent er dan zeker van dat u met ons kunt slagen bij financiering. Wij kennen alle besliscriteria van elke financier en daardoor weten we hoe we u ook gefinancierd kunnen krijgen.

 

Profiteer dus ook van ons advies en werkwijze en contacteer ons.

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl