Holland winkelt
Image default
Huishoudelijk

De werking van een anti kalk magneet

De werking van een anti kalk magneet

Kalkristallen ontstaan doordat Calcium en Magnesium met elkaar verbinden, zo hoopt het zich op en zet het zich vast in bijvoorbeeld uw leidingen en uw verwarmingselementen.

U merkt aan een boiler dat er teveel kalk in opgehoopt zit als het water langzamer door de kranen stroomt.

Met een waterontharder kunt u een hoop problemen voorkomen.

Er zijn vele anti kalksystemen te koop en in verschillende prijsklasses. Op de website van elektrischeboiler.eu bijvoorbeeld. Daar vind u er verschillende van het merk DAT.

Het DAT anti kalksysteem is een generator die is gegenereerd met een bepaalde frequentie.

Deze frequentie zorgt ervoor dat kalk zich minder af gaat zetten. De pulsen in de frequentie zorgen er daarnaast ook voor dat het kalk zich hecht aan metaaldelen in het water.

De Anti kalkmagneet DAT ECO TITAN met extra power en een metalen behuizing is voorzien van de nieuwste technieken op gebied van magneten en waterontharders.
Er wordt gebruik gemaakt van een veel sterkere Neodymium magneet dan de normale waterontharders waar meestal gebruik gemaakt wordt van een ferriet magneet.
Deze is zit in een metalen behuizing voor extra power. Makkelijk zelf te monteren door middel van de meegeleverde bundelbanden.

De leiding mag maximaal 42mm zijn en moet van koper, aluminium of metaal zijn. Deze magneet werkt ook bij de nieuwe en veelgebruikte witte aluminium versterkte PE buizen.

LET OP!!!! Het kan 2 maanden duren voordat er een positief resultaat zichtbaar is. Montage direct na de watermeter en minimaal 1 meter afstand van een boiler! 

 

Minder kalkafzetting met een DAT anti kalk magneet.

De voordelen op een rijtje;

  • Minder poetsen en energiebesparend
  • Zacht voor uw huid en uw haar
  • Beschermend voor uw sanitair
  • Duurzaam en dus goed voor het milieu

 

  

Voor meer informatie en de prijzen kunt u eens kijken op de website van; elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/anti-kalk/