Holland winkelt
Image default
Huishoudelijk

Marmeren vloer schoonmaken met stoomreiniger

Heb jij een marmeren vloer en wil je die goed onderhouden? Wil je weten hoe je een marmeren vloer brandschoon en glanzend houd? Dan zit je hier goed! Ik ga je alles vertellen over hoe ik mijn marmeren vloer brandschoon houd. Ik zal je vertellen welke producten je moet hebben en hoe je ze moet gebruiken!

 

Wat gebruik ik voor mijn marmeren vloer?

Hier is een lijst van alle dingen die ik nodig heb voor het onderhouden en schoonmaken van mijn marmeren vloer!

 

Een stoomreiniger voor marmeren vloeren

Een marmeren vloer is prachtig, maar heeft ook het nadeel dat vlekken hardnekkig kunnen zijn. Rubberen zolen kunnen bijvoorbeeld strepen achterlaten. Dat is echt super lelijk en stom. Ik kan me ook helemaal niet voorstellen dat überhaupt iemand de motivatie heeft om zo’n vlek met een spons en een sopje te gaan wegschrobben, laat staan dat je er de tijd voor hebt! Wat jij het beste kan is je marmeren vloer schoonmaken. Zo kom je van die hardnekkige en lelijke vlekken af! Maak korte metten met die lelijke vlekken  en strepen en doe jezelf een groot plezier. Koop een stoomreiniger voor je marmeren vloer!

 

Schoonmaakmiddel

Natuurlijk gebruik ik ook een schoonmaakmiddel. Ik hou zelf enorm van de producten van Prowin. Die gaan lang mee en zijn erg effectief. Ik gebruik een concentraat dat gemaakt is voor badkamertegels. Werkt prima op een marmeren vloer! Natuurlijk kun je zelf kiezen welk middel je gebruikt, maar dat is dan oma’s tip van de dag! Gebruik schoonmaakmiddel dat je ook voor badkamertegels gebruikt. Marmeren vloeren zijn namelijk ook een glad oppervlak.

 

Schrobmachine

Als laatste ga ik er nog eens overheen met een schrobmachine, dit geeft het de glans en de afwerking waardoor je marmeren vloer er weer helemaal tip top bij ligt!

 

Conclusie

Kort maar krachtig! Dit is echt alles wat je moet weten over het schoonmaken van je marmeren vloer(en):

–          Eerst je marmeren vloer schoonmaken met stoomreiniger

–          Water en een concentraat gebruiken voor gladde oppervlakten

–          Na schrobben (polijsten) met een schrobmachine

Hopelijk had je er iets aan en wordt jouw marmeren vloer weer helemaal shiny!

https://webdesign-websolutions.nl/huis-opknappen-grote-klus/