Holland winkelt
Image default
Huishoudelijk

Sfeervolle naamborden voor bij de voordeur

Als je online een cottage naamplaatje bestelt, krijg je een authentiek Brits ambachtelijk product opgestuurd. Deze borden worden gemaakt van staal. Ze worden in speciale mallen gegoten. De tekst en afbeeldingen worden vervolgens met de hand er op geschilderd. Er zijn vijf basis kleurencombinaties en zesentwintig beeltenissen om uit te kiezen. De ruimte voor de tekst is beperkt, daarom hebben we bij de verschillende platen het maximum aantal karakter vermeld.

Naamborden met bloemen, een paard, boom of vlinder zijn erg populair. Ze hebben een warme uitstraling. Bovendien vergen ze nauwelijks onderhoud en blijven ze er jarenlang mooi uitzien. Om een cottage naamplaat goed aan te laten sluiten bij uw wensen, gaat u als volgt te werk. Klik op uw favoriete plaatje. Vul de productopties in, waaronder de tekst, kleurencombinatie en het plaatje. Tot slot geeft u eventuele aanvullende gegevens door en klikt u op bestellen.

Voordeurbordje, diverse mogelijkheden

Als de entree van uw huis een nieuw naambord kan gebruiken zijn er veel mogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een houten naamplaatje? Onze eiken look bordjes ogen rustig en naturel. Ze zullen bezoek het gevoel geven echt welkom te zijn. Houten gegraveerde platen kunnen we aanbieden in naturel én in de kleuren wit, zwart, rood, blauw, groen en beige. Sommige klanten geven er de voorkeur aan zowel naam als huisnummer op het bord te laten plaatsen. Alleen uw naam kan natuurlijk ook. De tip is dan er een los houten huisnummer bij te zoeken. Of juist een nummer van een ander materiaal zodat er een speels contrast ontstaat. Afijn, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Naambordenwebwinkel wenst u veel shopplezier. Voor vragen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0251-241363. Op mails reageren we dagelijks. Het e-mailadres is: info@naambordenwebwinkel.nl.

https://www.naambordenwebwinkel.nl/