Holland winkelt
Image default
Huishoudelijk

Energietransitie begint hier!

Energietransitie begint hier!

Nederlandse huishoudens en bedrijven worden door de Rijksoverheid gestimuleerd om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte bronnen aan te spreken. Het dringt de CO2-uitstoot terug en bespaart energie. 

De komende decenia moet iedereen van het gas af. Dat is besloten in het klimaatakkoord. Dus of je het nu wilt of niet, je zult er ook aan moeten geloven. En dat kost geld.

Maar er zijn ook voordelen; minder CO2 uitstoot dus, lagere energiekosten en een beter energielabel.

Op de website van elektrischeboiler.eu helpen ze je die energietransitie makkelijker te maken. Zij leveren al jaren elektrische apparaten zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s.

Een overzichtelijke website met downloadbare Nederlandstalige handleidingen van alle producten. Bovendien zijn ze op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar voor vragen en is er een showroom en afhaaldepot.

 

 

Je kunt kiezen uit verschillende merken elektrische boilers. Mooie en energiezuinige boilers van het merk Wesen.
Deze elektrische boilers zijn zelflerend en hebben een diepte van 27 centimeter, zo passen ze met gemak in een keukenkastje. Deze boilers hebben een anti-legionella functie.

Een ander A merk op de website van elektrischeboiler.eu is Ariston. Ook dit merk heeft een mooi clean design en voorzien van een energielabel B.

De ketels hebben een ECO stand waardoor je behoorlijk kunt besparen op de energiekosten.

 

Elektrische boilers van het merk DAT waarvan sommige modellen ook weer uitgerust zijn met een smart controller voor de energiezuinigheid. En ook weer mooie modellen die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden.

En er is nog een top merk te verkrijgen bij deze veelzijdige webshop; Lemet. Gemaakt in de EU en ook dit merk heeft een ECO modelletje, helemaal computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet.

Ditzelfde merk heeft ook zonneboilers en zijn ook te bestellen via de site. 

 

CV ketels zijn er ook, en wel van Eltherm. De elektrische CV’s van dit merk zijn energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica en kunt u maximaal besparen op de energiekosten en tevens genieten van langdurig comfort.

Dan zijn er nog doorstroomapparaten van het merk Wijas, je kunt kiezen uit verscheidene modellen.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige on-line calculator die je kunt gebruiken welke cv je nodig hebt. 

Maar ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, en allerlei losse onderdelen en accesoires ben je bij elektrischeboiler.eu aan het juiste adres.

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt.

https://elektrischeboiler.eu/