Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Bart Dijkhof, voor al uw schilderwerken

Bart Dijkhof, voor al uw schilderwerken

Kan de gevel van uw huis of pand wel een likje verf gebruiken? Of wilt u een kamer in uw woning laten schilderen? Bart Dijkhof is u graag van dienst met schilderwerken. Schilderen is nog altijd onze voornaamste dienstverlening. Wij bieden schilderwerken aan in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een nieuwbouw wonin, een al wat oudere woning of een bedrijfspand, bij ons bent u aan het juiste adres. Graag adviseren we u over de mogelijkheden omtrent een mooie nieuwe uitstraling van uw woning, de perfecte kleurcombinatie en de materialen.

Prijsopgave op maat

Voor advies en het bespreken van de mogelijkheden komen wij graag eens bij u langs op locatie. Tijdens dit gesprek kunnen we u meer informatie geven over wat wij voor u kunnen betekenen en kunnen we de locatie even inspecteren voor optimaal advies. Op basis daarvan kunnen we vervolgens een nauwkeurige prijsopgave op maat opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u Bart Dijkhof inschakelt voor schilderwerken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als professioneel schildersbedrijf kan Bart Dijkhof u op diverse manieren van dienst zijn. Omdat we de beschikking hebben over twee hoogwerkers kunnen we ook hoger gelegen delen van uw woning goed aanpakken. We verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerk. Ook bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van wandafwerking en behangen. Verder kunnen we hoge muren, topgevels en moeiljike hoekjes schilderen. Daarbij bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit, de beste materialen en echt vakmanschap.

Verder informeren?

Als u meer wilt weten over schilderwerken door Bart Dijkhof kunt u vrijblijvend bellen naar 0313-651222.

http://www.bartdijkhof.nl/schilderwerk