Holland winkelt
Image default
Energie

Maak de energietransitie makkelijk en kies voor een elektrische boiler.

Maak de energietransitie makkelijk en kies voor een elektrische boiler.

Wist je dat in 95% van de woningen in Nederland met aardgas verwarmd wordt? Aardgas verbrand pas bij temperaturen van boven de 1000˚C, best appart dus dat zo’n hoogwaardige energiedrager als aardgas wordt gebruikt om onze woonkamer met een paar graden te verwarmen. Nederland is het enige land waar op zo’n grote schaal aardgas gebruikt wordt om onze huizen en gebouwen te verwarmen.

Toen in 1959 het aardgasveld van Slochteren ontdekt werd, leidde dat tot het besluit om heel Nederland op aardgas aan te sluiten.
Binnen 10 jaar was dat voor driekwart van het land een feit. Stadsgas en kolen gingen op de schop, geisers en kooktoestellen en werden omgebouwd. Het aardgas zorgde vanaf nu voor een comfortabel verwarmde woning. De energietransitie was een feit.

Energietransitie: dat woord horen we nu weer regelmatig. Want opnieuw staan we aan de vooravond van een grote verandering op het gebied van energie. Nu gaan we van het aardgas af.

Maar waarom eigenlijk? Omdat aardgas geen schone brandstof is. In 2015 spraken is er met alle andere landen in Parijs afgesproken om de temperatuurstijging op aarde terug te brengen tot 2 graden.

Als gevolg daarvan moet de CO2-uitstoot in 2050 met 85-95% verminderd zijn ten opzichte van 1990.

We staan voor een enorme opgave. Bij de energietransitie hoort dat we geen fossiele brandstoffen meer gaan gebruiken om onze woningen en gebouwen te verwarmen, ook geen aardgas dus.

De opkomst van elektrisch aangedreven apparatuur zoals elektrische boilers.

Elektrische boilers en elektrische cv’s zijn een duurzaam alternatief voor het verwarmen van je huis en douche/kraanwater.

 

 

Voordelig in aanschaf ook, zo ondervonden wij op een website die elektrische producten aanbiedt zoals elektrische boilers, elektrische cv’s, combi- cv’s, doorstroomapparaten, elektrische kachels en zonneboilers. Hier verkopen ze elektrisch aangedreven apparatuur tegen zeer scherpe prijzen en van hoge kwaliteit; elektrischeboiler.eu.

Dus, maak je niet druk, ook deze energietransitie overleven we wel weer zonder dat je hiervoor al te diep in de buidel hoeft te tasten, dankzij het grote aanbod op de website van elektrischeboiler.eu. Neem eens een kijkje, laat je adviseren en begin nu al met de transitie.

 

 

https://elektrischeboiler.eu/