Holland winkelt
Image default
Energie

Alles wat je moet weten over elektrische boilers.

Alles wat je moet weten over elektrische boilers.

boilers.nl is een webshop tsjokvol elektrische apparaten, maar met als hoofdproduct hoofdproduct; boilers. Hoewel de webshop-naam gericht is op elektrische boilers, worden er ook andere elektrische producten verkocht. Deze producten zijn verkrijgbaar voor consumenten, maar ook installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden in verduurzaming kunnen hier terecht.

De prijzen zijn zeer concurerend omdat zij groot inkopen en alles zelf op voorraad kunnen hebben. De merken die zij voeren zijn oa: Wesen, Nofer/Aparici, Lemet, Wijas, DAT en Elterm.

Wat zij doen.

boilers.nl is een webshop alsmede een showroom plus een groot magazijn en is gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo. Het bedrijf bestaat al ruim 10 jaar.

Begonnen als kleine webshop, maar onderhand hebben ze meerdere eigen websites in beheer. Gericht op elektrische apparaten en gerelateerde producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt.

De producten die zij verkopen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd. Hierdoor zijn de producten enorm duurzaam.

Door de nauwe samenwerking met de producenten zijn zij er altijd op gericht om verbeteringen aan te brengen. Bijvoorbeeld de verbeterde isolatietechnieken bij de allernieuwste elektrische boilers waardoor je enorm kunt besparen op het energieverbruik.

 

 

De mens achter boilers.nl

Vele jaren met veel plezier zijn er verschillende webwinkels opgezet. Dit is natuurlijk ook het geval voor de core website boilers.nl

Ze blijven constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze markt en kunnen zo uit eigen ervaringen bruikbare tips en adviezen geven.
Geen situatie is gelijk, maar samen kan er afgestemd worden wat de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie en leefomgeving.

 

Gratis advies op maat.

Hoezeer ze bij boilers.nl er ook van overtuigd zijn dat de productinformatie duidelijk en overzichtelijk is, blijft het misschien toch lastig om de juiste boiler of doorstromer te kiezen.

Specialisten helpen je bij het kiezen van het juiste toestel voor jou. Of het nu gaat gaat om vervanging van een boiler of geiser of een nieuwe situatie. Ben je bezig met een groot project, doe dan direct een prijsaanvraag! Ze zijn gegarandeerd de goedkoopste met de beste service. 

Op werkdagen kun je ze telefonisch bereiken op nummer 072-369 0067 Maar je kunt je vraag of opmerking ook 24/7 mailen naar info@boilers.nl 

Wist je dat…

Er een handige boilercalulator op de site staat? https://boilers.nl/welke-boiler-bestellen/ hebben waarmee je eenvoudig kunt uitrekenen welke inhoud je nodig hebt?

Bezoekadres

De showroom, kantoor en werkplaats is gevestigd op De Wagenmaker 2, 1851 PX, te Heiloo.

Het is mogelijk om producten af te halen.

https://boilers.nl/