Holland winkelt
Image default
Energie

Betrouwbare en goedkope elektrische boiler kopen?

Betrouwbare en goedkope elektrische boiler kopen?

Ruim 10 jaar is elektrischeboiler.eu een begrip in de Benelux. Dankzij eigen import is het mogelijk A-klasse merken te leveren tegen groothandelsprijzen. Installateurs, particulieren, projectontwikkelaars of andere instanties, iedereen is welkom bij dit bedrijf. Of je nu een elektrische boiler een elektrische cv ketel of een elektrische kachel zoekt, hier ben je aan het juiste adres en helpen ze je bovendien de perfecte keuze te maken voor jouw persoonlijke situatie.

Ze leveren snel (vandaag besteld is morgen in huis) en zoals gezegd uit eigen voorraad. Of je bestelt on- line en je haalt je spullen dezelfde dag nog op bij het depot in het Noord-Hollandse Heiloo. 

 

Of wil je de producten eerst live komen bewonderen? Geen probleem. De showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur.


Hoogwaardige Producten

Door de jarenlange expertise weten ze bij elektrischeboiler.eu excact waar je naar op zoek bent en het assortiment is zo ingericht dat er voor iedere situatie een oplossing te bedenken is.

A-Klasse merken zoals Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas zitten standaard in het assortiment. Door de nauwe samenwerking met deze fabrikanten is de kwaliteit zeer goed te waarborgen en ze kennen alle ins & outs van ieder product, geen vraag blijft onbeantwoord bij elektrischeboiler.eu. 

 

Naast de inmiddels bekende elektrische boilers is het assortiment om elektrisch te verwarmen uitgebreid. Zo hebben ze bijvoorbeeld een serie elektrische cv ketels, doorstroom apparaten, elektrische kachels en warmtepompboilers.

 

 

Goed getrainde experts

Alle producten in het assortiment van elektrischeboiler.eu worden zorgvuldig geselecteerd en de vele experts worden continue verder getraind om je zo goed mogelijk te kunnen helpen de juiste keuze te maken.

 

De website is zeer gebruiksvriendelijk en zeer divers, ze hebben geprobeerd de producten zo uitgebreid mogelijk te beschrijven inclusief alle specificaties om zo de juiste keuze te maken. 

 

Kom je er niet uit en wil je liever een persoonlijk advies op maat, dan kun je ze 24/7 mailen, of telefonisch bereiken. Maar langskomen in de showroom in Heiloo kan uiteraard ook altijd.

 

https://elektrischeboiler.eu/