Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Haix werkschoenen voor politie en beveilging

Hoogwaardige politie schoenen bij Nijhof Safety

Voor de politie is een uitstekende uitrusting van levensbelang. Het moet altijd goed functioneren en het moet ook de functionaliteiten bevatten die noodzakelijk zijn om voor een agent zij of haar werk goed uit te kunnen voeren. Een belangrijk onderdeel van deze uitrusting zijn natuurlijk de werkschoenen. Bij Nijhof Safety onderkennen we het belang van hoogwaardige schoenen voor de politie, vandaar dat we een speciale collectie hebben samengesteld voor onze helden in het blauw!

Haix werkschoenen en politie laarzen

Wellicht heb je gehoord van het merk Haix, maar deze Duitse fabrikant van speciale werkschoenen ontwikkelt al jarenlang hoogwaardige schoenen voorzien van de nieuwste technieken en is vooruitstrevend dankzij innovatie in loopcomfort, speciale zolen en voetbescherming tegen alle denkbare gevaren. Niet voor niets is Haix specialist in Politie- en beveiligingsschoenen voor de dagelijkse inzet! Een groot deel van de Nederlandse Politie draagt Haix schoenen, dus dat zegt al wat over de kwaliteit van deze schoenen.

BIj Nijhof Safety hebben we politie laarzen en veiligheidsschoenen uit de drie bekende lijnen van Haix. Deze zijn:

  • Haix Black Eagle
  • Haix Airpower
  • Haix Ranger

De Haix Black Eagle zijn de toegankelijke modellen schoenen die voor de meeste politie agenten ruim voldoende functionaliteiten en comfort bieden. Vooral voor degene die voorkeur hebben aan lage model schoenen, is de Black Eagle lijn een prima keuze. Ze zijn bovendien licht in gewicht en metaalvrij.

De duurdere Airpower en Ranger modellen zijn hoge werkschoenen die een stuk steviger en volle aanvoelen. Dankzij de speciale Gore-tex voering zijn ze waterdicht én is er ventilatie om zweetvoeten te voorkomen. Het Haix SR-Systeem is een speciale behandeling van het leer waardoor de hitte weerkaatst en de schoen veel minder snel opwarmt.

De Ranger heeft bovenop de features van de Airpower, ook nog 2 unieke technieken. Namelijk:

  • Haix 2-Zone lacing systeem: Doormiddel van een vastzetoog is de schoen in 2 fases vast te zetten, wat erg comfortabel werkt;
  • Haix Smart-lacing Systeem: Doormiddel van 1 knop is de schoen snel vast en los te maken.

Al deze Haix modellen zij direct online verkrijgbaar in onze webshop en direct te bestellen met gratis verzending vanaf 99,95 in heel Nederland.

Hoe je werkschoenen en werklaarzen goed onderhouden?

Natuurlijk zijn we bij Nijhof Safety grote voorvechters voor het zo goed mogelijk onderhouden van je werkschoenen. Immers, bij goed schoen onderhoud verleng je de levensduur van je schoen aanzienlijk. En aangezien sommige topmodellen uit onze Haix schoenen collectie vrij kostbaar zijn is dat geen overbodige luxe. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken, want je kunt samen met je schoenen ook online onderhoudsproducten voor je schoenen bestellen. Ook deze onderhoudsproducten zijn door Haix ontwikkelt speciaal voor de werkschoen. We verkopen online:

  • Haix schoencrème zwart en bruin;
  • Haix schoenen borstels;
  • Kleurloze schoenencreme;
  • Impregneerspray tegen water, vuil, olie en vetten.

De schoencrèmes zijn uitermate geschikt om leer soepel en nieuw te houden. De borstels zijn weer ideaal om vuil en andere resten te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. De impregneerspray kan gebruikt worden bij leer, nubuck, suède en textiel. Denk je meer advies of tips nodig te hebben, neem dan gerust contact op per mail via klantenservice@nijhofsafety.nl.

https://www.nijhofsafety.nl/