Holland winkelt
Image default
Energie

Waar koop je een betrouwbare elektrische boiler?

 

Waar koop je een betrouwbare elektrische boiler?

Al meer dan 10 jaar is elektrischeboiler.eu een begrip binnen de Benelux en omliggende landen. Met een eigen import afdeling kunnen zij A-Klasse merken leveren tegen groothandelsprijzen. Zowel installateurs, particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties, iedereen is welkom bij elektrischeboiler.eu! Zij verkopen elektrische boilers, elektrische cv ketels, elektrische kachels, maar ook anti- kalk magneten.

Ze leveren bestellingen snel en uit eigen voorraad. Voor 16.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Tevens kun je een of meerdere boilers online bestellen en dezelfde dag nog afhalen op het depot in het Noord-Hollandse Heiloo. 

 

Weet je nog niet precies wat je zoekt en wil je de producten eerst live zien? De showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur.


Producten

Door hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je zoekt en is het assortiment zo ingericht dat er voor iedere situatie een oplossing is.

Zij verkopen o.a. de A-Klasse merken Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Omdat er nauw samengewerkt wordt met deze fabrikanten kunnen ze de kwaliteit waarborgen en kennen alle inbs & outs van de producten, geen vraag die onbeantwoord blijft bij elektrischeboiler.eu. 

 

Naast elektrische boilers is het assortiment inmiddels ook uitgebreid met andere producten om elektrisch te verwarmen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een serie elektrische cv ketels, doorstroom apparaten, elektrische kachels en warmtepompboilers.

 

 

Getrainde experts

Alle producten in het assortiment van elektrischeboiler.eu worden zorgvuldig geselecteerd en de experts worden continue getraind om je verder te kunnen helpen en de juiste keuze te maken.

 

De informatie op de website is zeer uitgebreid en ze hebben geprobeerd een zo goed mogelijk beeld te vormen van ieder product zodat jij de juiste keuze kunt maken. 

 

Kom je er niet uit en wil je persoonlijk advies dan kan je ze 24/7 mailen, op werkdagen telefonisch bereiken of langskomen in de showroom in Heiloo.https://elektrischeboiler.eu/