Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Huis met spoed verkopen kan alleen bij vastgoedbedrijf

Huis met spoed verkopen kan alleen bij vastgoedbedrijf

Veel mensen komen in de situatie dat ze graag hun huis met spoed willen verkopen. Dat kan gebeuren omdat ze al een nieuw huis hebben gekocht of graag zo snel mogelijk van het huis af willen. Als u een huis met spoed wilt verkopen raden wij u aan om niet naar een verkoopmakelaar te gaan. Een verkoopmakelaar kan niet garanderen dat uw huis snel verkocht wordt, want hij kan niet bepalen of mensen uw huis willen kopen. Een verkoopmakelaar kan alleen uw huis promoten op verschillende platformen en wachten totdat iemand een bezichtiging inplant. Dit betekent niet dat u niet een huis kan verkopen met spoed, want er zijn nog meer opties bij het verkopen van uw huis dan een verkoopmakelaar. Kijk alvast voor meer informatie om de website van De Nationale Vastgoedportefeuille.

 

Verkoopproces van vastgoedbedrijf

U kunt alleen u huis met spoed verkopen bij een vastgoedbedrijf. Een vastgoedbedrijf koop dagelijks vastgoed op in heel Nederland. Het is hun baan om huizen op te kopen en te luisteren naar de wensen van de eigenaar van het huis. U bepaalt dus hoe snel uw huis wordt verkocht en onder welke voorwaarden. Een vastgoedbedrijf kan zo snel handelen, omdat zij graag veel vastgoed in bezit willen hebben om te verbouwen, te verhuren of te verkopen. Een vastgoedbedrijf komt bij u langs voor een bezichtiging en kan dan al aangeven voor welk bod uw huis opgekocht kan worden. Als u akkoord gaat kan een koopcontract opgesteld worden met uw wensen en voorwaarden. Vervolgens wordt het contract ondertekend bij de notaris en uw huis is verkocht. Dit kan allemaal gebeuren binnen een paar dagen. Na afloop bent u geen duizenden euro’s kwijt aan makelaarskosten, maar heeft u uw huis verkocht met spoed en zonder zorgen. 

Wilt u meer informatie over uw huis verkopen met spoed aan een vastgoedbedrijf? Dan kunt u terecht op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-met-spoed-verkopen/