Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Vind een leuke bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar

Bent u als ondernemer op zoek naar een leuke bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Bij OC de Pelikaan vindt u alles wat u maar nodig heeft. Op het industrieterrein Zuidspoor, ontzettend dicht bij Arnhem, vindt u bedrijfsruimte recht tegenover het station van Zevenaar. Ideaal wanneer u zelf of uw werknemers met het openbaar vervoer naar het werk reizen. Naast dat u een prettige kantoorruimte kunt huren, heeft u dus ook profijt van de goede ligging, professionele sfeer en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Bij OC de Pelikaan in Zevenbergen staat er altijd een bedrijfsruimte te huur die past bij uw wensen.

Welke faciliteiten zijn er allemaal beschikbaar bij deze bedrijfsruimte?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte die te huur staat in bijvoorbeeld Zevenaar, dan wilt u natuurlijk een bedrijfsruimte die bij u past. Daarom zijn er ruimtes beschikbaar vanaf 19 m2, zodat ook zzp’ers en andere kleine zelfstandigen een ruimte kunnen huren wanneer dat nodig is. Het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van airconditioning, snel internet en de nodige elektra. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een vergaderruimte te gebruiken, alsook de beamer en de kopieermachine. Met andere woorden, u heeft alle gemakken van een eigen kantoor maar hoeft enkel huur te betalen. In Zevenaar staat dus de perfecte bedrijfsruimte voor u te huur!

Ga langs voor een rondleiding en kijk of de sfeer bij u past

Bij OC de Pelikaan is het mogelijk om een vrijblijvende rondleiding te krijgen. Dan krijgt u écht een idee van de bedrijfsruimte die te huur staat bij dit bedrijvencentrum in Zevenaar. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden van het huurcontract of zijn er nog vragen over de beschikbare faciliteiten? Op de website vindt u ontzettend veel informatie, maar u heeft uiteraard ook de mogelijkheid om contact op te nemen met de verhuurder.

https://www.ocdepelikaan.nl/