Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kleinschalige kantoorruimte huren in Zevenaar

Bent u op zoek naar een kleinschalige kantoorruimte in Zevenaar of omgeving? Neem dan eens contact op met Van Keulen Vastgoed – Verhuur! Dit bedrijf biedt diverse bedrijfsruimten aan in onder andere Zevenaar, Westervoort en elders in De Liemers. Ze richten zich vooral op kleinschalige werkruimtes. Of u nu een opslagplek, een werkplek, een kantoorruimte of een praktijkruimte zoekt in Zevenaar of omgeving: bij dit bedrijf vindt u gegarandeerd een geschikte ruimte. Bent u benieuwd naar de portefeuille van dit bedrijf? Neem dan eens een kijkje op hun website. Hier ziet u in een overzicht welke bedrijfsruimtes ze verhuren. Ontdek snel of er ook een ruimte tussen zit die voldoet aan uw wensen en eisen!

Een verhuurder die met u meedenkt

Wanneer u een kantoorruimte wilt huren in Zevenaar en u hiervoor Van Keulen Vastgoed – Verhuur inschakelt, profiteert u van de sublieme klantvriendelijkheid van dit bedrijf. De verhuurders denken graag met u mee en kunnen u, vanwege hun jarenlange ervaring, uitstekend begeleiden. Bovendien profiteert u van gunstige voorwaarden en is het contract dat u tekent zeer flexibel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een kantoorruimte voor een onbepaalde tijd te huren met een opzegtermijn van slechts drie maanden. Omdat dit bedrijf zo kleinschalig is, kunnen ze dit mogelijk maken.

Hoe groot wilt u uw kantoorruimte hebben?

Bij dit bedrijf kunt u natuurlijk ook terecht wanneer u liever een grotere ruimte tot uw beschikking heeft. Zowel werkruimten als praktijkruimten en kantoorruimten worden bij dit bedrijf verhuurd. Ze hebben werkruimten van 40m² tot 250m², praktijkruimten van 15m² tot 50m² en kantoorruimten van 15m² tot 200m². Daarnaast kunt u er winkelruimten of catering en horeca ruimten huren. Bekijk het actuele aanbod online of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor u het weet beschikt u over een eigen kantoorruimte in Zevenaar!

https://vankeulenverhuur.nl/