Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een specialist in textiele luchtverdeelslangen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u textiele luchtverdeelslangen kunt kopen om grote hoeveelheden gekoelde of ventilatielucht  in een ruimte te brengen zonder condensatieproblemen? Het bedrijf BLT Luchttechniek in Breda levert en monteert al 25 jaar luchtverdeelslangen van het Deense kwaliteitsmerk Euro Air. Deze  luchtverdeelslangen worden ook wel airsocks of textiele luchtkanalen genoemd. BLT Luchttechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring en maakt gebruik van een efficiënte probleembenadering. Voor een flexibele partner met een korte reactietijd, die gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren en monteren van luchtverdeelslangen bent u bij deze partner op de juiste plek.

Een luchtverdeelslang laten installeren

Deze specialist levert slangen voor uiteenlopende branches zoals, scholen, kantoren, fitnessscholen, zwembaden, industriebedrijven en theaters. Waar het vroeger vooral gebruikt werd voor de voedingsmiddelenindustrie, zijn de luchtveerdeelslangen nu niet meer weg te denken uit diverse branches. Overal waar veel mensen zijn, een goede ventilatie gewenst is en toch geëlimineerd dient te worden, komen deze slangen van pas. Het is een flexibel kanaal dat zorgt voor een inbreng en transport van lucht in een ruimte. U kunt kiezen voor een ronde, halfronde en kwartronde uitvoering in vrijwel elke RAL-kleur. De producent van deze hoogwaardige luchtverdeelslangen is Euro Air. Zij zorgen voor een continue productontwikkeling, met bijbehorende ondersteuning en een aantrekkelijke garantie.

 

Kies voor een tochtvrij binnenklimaat

Bent u geinteresseerd in textiele luchtverdeelslangen van BLT Luchttechniek om zo een tochtvrij binnenklimaat te creëren in uw pand? Vertrouw op de kennis en efficiënte probleembenadering van deze specialisten en bereik het beste resultaat. Voor meer informatie bezoekt u de website van deze specialist. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers. Zij helpen u graag met een persoonlijk advies en beantwoorden uw vragen. U vindt de contactgegevens op de website van dit bedrijf. Ze zijn u tevens van dienst voor de montage en het onderhoud van uw luchtsokken.

https://www.bltluchttechniek.nl/