Holland winkelt
Image default
Energie

Verwarm je water duurzaam met een energiezuinige elektrische boiler.

Verwarm je water duurzaam met een energiezuinige elektrische boiler.

Voor het duurzaam verwarmen van je huis en water is een eenvoudige en voordelige oplossing. Voordelig ook ja, en dat is wel zo fijn in deze bizarre tijden. Een elektrische boiler en cv zijn de perfecte oplossingen. 
Een elektrische boiler is namelijk heel voordelig om aan te schaffen, gaat net zo lang mee als een gas ketel en is ook nog eens behoorlijk energiezuinig.

De nieuwe DAT elektrische boilers bijvoorbeeld zijn uitgerust met een smart controller, een (elektronische) zwerfstroomanode, een dubbele tank en er is de mogeljkheid te kiezen uit verschillende wattages. 

De boilers van DAT worden in Europa gemaakt en de elektrische boilers typeren zich door de hoge betrouwbaarheid en hoge energie labels.

De DAT boilers worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten die Europa rijk is. De fabriek maakt inmiddels al meer dan 75 jaar boilers en zijn in het thuisland beslist een A merk. Bij de DAT Aparici fabriek wordt gebruik gemaakt van het nieuwste soort isolatieschuim wat voor een iets hoger gewicht zal zorgen, maar aan de andere kant wel aantoonbaar een betere isolatiewaarde heeft, wat uiteraard wel resulteert in een lager energieverbruik. 
Bijna alle DAT boilers hebben daarom energielabel A of B meegekregen.

De gebruikte smartcontroller van de Aparici ECO smart en de Aparici Eficiente zorgt ervoor dat jouw persoonlijke verbruik in kaart gebracht wordt. Dit gebeurt aan de hand van een bepaald algoritme.

De boiler warmt slechts op uitsluitend wanneer dat nodig is, zodat er geen onnodige energie verspilt wordt. De boiler kan dankzij de vernieuwde isolatie zijn warmte extra lang houden. De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart en de Aparici Eficiente  elektrische boilers zijn te koop op de website van elektrischeboiler.eu.

De elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

Alle boilers bij elektrischeboiler.eu worden geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

Wil je besparen op je stroomkosten maar ook hoogwaardige kwaliteit? Dan kies je voor een van de elektrische boilers van DAT.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat alle informatie over deze elektrische boilers, maar ook vele andere merken elektrische boilers en elektrische CV’s. 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/