Holland winkelt
Image default
Hobby en vrije tijd

Een jacht huren voor een weekend, midweek of week doet u bij deze specialist in jachtverhuur

Houdt u ervan om een stukje te varen? Wilt u dwars door de grachten van steden in ons land per boot of verkent u graag natuurgebieden vanaf het water? Een bootje huren is iets wat mensen graag doen en het is ook erg eenvoudig te regelen bij diverse bootaanbieders. Wanneer u een liefhebber bent van luxe of een vaartuig voor grotere groepen zoekt, is een jacht wellicht een beter idee. Hiermee bent u van alle gemakken voorzien. Een jacht kunt u eenvoudig huren via Delos Yachtcharter. Deze specialist in jachtverhuur is gevestigd in IJsselstein en bij hen is het mogelijk om een jacht te huren voor een weekend, maar ook voor één of zelfs meerdere weken. Wat uw situatie ook is, zij hebben altijd wel een geschikt jacht voor u.

De jachten bevatten alles wat u nodig heeft

Delos Yachtcharter beschikt over diverse motorjachten met alles erop en eraan. Deze specialist in jachtverhuur heeft haar jachten namelijk uitgerust met een slaap- en zitgedeelte en een badkamer. Ook zit er een keuken in, zodat u niet aan hoeft te meren om ergens te eten. Zo bent u optimaal uitgerust om diverse vaarroutes te verkennen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor jachtverhuur, heeft u bovendien geen vaarbewijs nodig. U krijgt uiteraard wel de nodige instructies mee, zodat u goed voorbereid bent op het besturen van uw boot. Indien gewenst biedt dit bedrijf zelfs nog vaarles aan. Zo weet u zeker dat u klaar bent om zelf het roer in handen te nemen!

Reserveer uw jacht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van jachtverhuur van Delos Yachtcharter? Breng dan een bezoek aan de website van deze specialist. Hier vindt u meer informatie over de jachten die zij aanbieden. Bovendien kunt u direct een jacht reserveren voor de datum die u voor ogen heeft. Heeft u vragen? Stel ze dan aan hun deskundige medewerkers.