Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Drinkflessen gebruiken als merchandise

Promotie is een van de marketingstrategieën om producten, merken, diensten en het bedrijf zelf aan het publiek voor te stellen zodat ze beter bekend worden. Er zijn mensen die denken dat het gebruik van waterflessen als promotiemiddel niet effectief is, maar eigenlijk is het bedrukken van waterflessen met bedrijfslogo’s, teksten, of slogans een van de beste promotiemiddelen, en wel om de volgende redenen. Ten eerste kunt u waterflessen bedrukken met tekst, logo’s, slogans, of welke informatie u maar wilt overbrengen aan het publiek. Waterflessen kunnen worden ontworpen volgens de levensstijl van uw doelgroep, bijvoorbeeld atleten, opvoeders, of uw zakelijke klanten. Bovendien kunnen waterflessen worden gebruikt bij dagelijkse activiteiten en zijn ze gemakkelijk weg te geven als relatiegeschenk of souvenir bij een evenement dat u organiseert. Op die manier kan het bedrukken van bidons die speciaal op uw verzoek zijn gemaakt een van de meest effectieve promotiemiddelen zijn.

Voordelen van waterflessen gebruiken als merchandise

Drinkwater flessen worden vaak gebruikt als merchandise omdat bijna iedereen ze wel ergens kan gebruiken. Het gebruik van bedrukte waterflessen als merchandise kan verschillende voordelen opleveren voor het bedrijf. Ten eerste, wanneer u een klant een geschenk geeft, zal de klant meer interesse hebben in uw product zodat de verkoop zal stijgen en het rendement op de investering sneller zal zijn. Ten tweede zullen de producten, diensten, merken, of de eigen naam van het bedrijf meer bekendheid krijgen in de gemeenschap. Zo kunt u een nieuwe portefeuille toevoegen aan het klantenbestand van uw bedrijf. Ten derde, wanneer een bedrijf een fles drinkwater cadeau geeft, zal dit de nabijheid tussen het bedrijf en zijn klanten bevorderen, zodat zij vaste klanten worden en loyaal zijn aan uw product. Regelmatige en loyale klanten zijn een bron van langetermijninvesteringen voor het bedrijf.

Hoe kunt u waterflessen bedrukken 

Het gebruik van drinkwater flessen als promotiemateriaal draagt dus bij aan de groei van het bedrijf. Daarom moet de keuze voor de vorm van de waterfles en de methode van bedrukken zo goed mogelijk worden onderzocht. Als u op zoek bent naar een dienstverlenend bedrijf dat promotionele mediaproducten levert of drukdiensten voor uw promotionele artikelen, kunt u gebruik maken van de diensten van een vertrouwde drukkerij. Bij dergelijke bedrijven vindt u verschillende promotieartikelen zoals waterflessen, aanstekers, notitieboekjes, enzovoort die zeer uniek en interessant zijn als ze worden gebruikt als promotieartikelen of geschenken voor uw klanten en cliënten.