Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Een springkussen huren doet u het beste bij ons!

Voor een geslaagd feest is een springkussen huren natuurlijk de perfecte toevoeging. Urenlang vermaak voor de kinderen en ook voor volwassenen wagen zich soms nog aan een sprong. Met een springkussen hoeft u niet bang te zijn dat de kinderen zich gaan vervelen en hebben zij ook de dag van hun leven. Bij ons kunt u verschillende springkussens huren die passen binnen uw feest en bij uw budget. Waagt u de sprong?

 

Een springkussen huren voor uw themafeest

 

Springkussens komen in verschillende vormen en maten. Bij ons vindt u ze in grote en kleine formaten, van een Disney-thema tot jungle-thema en zelfs met een glijbaan en een stormbaan. Elk springkussen heeft de kwaliteit waar wij om bekend staan en sluit goed aan bij uw wensen en locatie. Het enige dat hiervoor essentieel is, is dat er een stroompunt aanwezig moet zijn. Indien dit nog mogelijk is, kunnen wij dit eventueel nog regelen.

 

Bij ons gaat een springkussen huren heel gemakkelijk online. U kiest de springkussen die het beste bij u past en wij zorgen voor de opbouw en afbouw van het springkussen. Dit gebeurt uitsluitend door professionals waardoor u er geen omkijk naar heeft. Het is zelfs mogelijk om een begeleider te regelen die bij het springkussen blijft staan. Hiervoor vragen wij wel een vergoeding. Doordat er niets zo verraderlijk als het weer, is het mogelijk om het springkussen te annuleren met slechtweer. Dit is maximaal 48 uur van tevoren mogelijk wanneer er meer dan 60% kans op regen is. Door deze service te bieden, hoeft u zich geen zorgen te maken over slecht weer of andere incidentele zaken.

 

Voor alle vragen die u heeft over een springkussen huren bij ons, verlenen we graag de service dat u ons via de telefoon of de mail kunt benaderen.