Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Dakdekker Breda

Dakdekker in Breda of omstreken nodig?

Heeft u schade aan uw dak en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Of moet uw dak gerenoveerd worden omdat deze al wat ouder is? Bij Satijn Dakbedekkingen zit u goed voor allerlei verschillende dakwerken. Ons bedrijf is onder meer werkzaam in de omgeving van Zevenbergen, Roosendaal en Breda. We beschikken over jarenlange ervaring en leveren dus een hoogwaardige dienstverlening. Graag helpen we u met uw klus om u van een goed en waterdicht dak te voorzien.

Dienstverlening van de bovenste plank

Als dakdekker leveren wij diverse diensten. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in werkzaamheden aan dakgoten, het uitvoeren van reparaties en onderhoud, dakisolatie of het leggen van gloednieuwe dakbedekking. Er zijn op dat gebied veel mogelijkheden bij ons, waaronder bitumineuze dakbedekking, EPDM of PVC dakbedekking. Er wordt gebruik gemaakt van materialen en gereedschappen van hoge kwaliteit. Verder bent u bij ons ook verzekerd van maar liefst 10 jaar garantie op de werkzaamheden. Deze garantie ziet op de waterdichtheid van het dak.

Vraag een scherpe offerte aan

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op via 06 558 402 87, wij staan u graag te woord. Of vul het online contactformulier in. U ontvangt zo snel als mogelijk een reactie van ons.

https://www.satijndakbedekkingen.nl/