Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Op zoek naar winkelrekken? Let hierop!

Ben je van plan om een ​​detailhandel te starten? Een van de belangrijkste dingen die je moet voorbereiden, zijn de winkelstellingen. Je moet investeren in meerdere stellingen om je producten uit te stallen en goederen op te slaan in het magazijn. Als je de juiste planken kiest, kun je alle producten netjes weergeven. Dit zal de uitstraling van je winkel verbeteren. Daarnaast kunnen de juiste schappen ervoor zorgen dat klanten zich welkom voelen. Ze zullen de producten die ze nodig hebben gemakkelijk en snel kunnen vinden. Als je het belang van winkelstellingen in je bedrijf kent, moet je selectief zijn bij het maken van een keuze. Hier zijn drie factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van winkelstellingen.

Grootte en mobiliteit van de winkelstelling

Let bij het kopen van winkelstellingen bij de winkelinrichting groothandel goed op de maat en mobiliteit. Kies de juiste maat winkelstellingen op basis van de beschikbare ruimte en het beoogde gebruik. Modulaire stellingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor kleine winkels omdat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk te verplaatsen. Aan de andere kant bieden vaste stellingen een permanente oplossing die in grotere winkels gebruikt kan worden. De grootte van het schap is belangrijk omdat het invloed heeft op het aantal producten dat je op een schap kunt plaatsen. Als je naar een smal schap kijkt, dan is het alleen geschikt voor items die klein zijn. Als je een groot aantal items wilt tonen, kies dan voor een ​​grotere plank.

Draagvermogen

Het draagvermogen geeft aan hoeveel gewicht een stelling kan dragen voordat het bezwijkt onder druk. Je moet een stellingen kiezen met voldoende capaciteit om zware voorwerpen, zoals blikjes of flessen, op te bergen zonder ze te beschadigen. Als je stellingen een te laag draagvermogen hebben, kunnen ze niet al je producten veilig vasthouden. Ze kunnen omvallen als ze overladen zijn met koopwaar.

Eenvoudige montage

Bij het kiezen van winkelstellingen wordt vaak over het hoofd gezien hoe eenvoudig het is om deze in elkaar te zetten. Wanneer je enkele stellingen aanschaft, dien je deze zelf in elkaar te zetten. Zorg er dus voor dat de stellingen eenvoudig te bouwen zijn. Het is belangrijk dat elk product wordt geleverd met instructies die je precies vertellen waar elk stuk naartoe gaat. Zo monteer je de stellingen correct en snel. Sommige stellingen vereisen veel gereedschap voor montage. Het is aan te raden om niet voor dit type stelling te kiezen.