Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Dakdekker Assen

Dakdekker in Assen gezocht?

Ben jij aan het verbouwen en zoek jij voor je eigen huis of die van iemand in je omgeving naar een dakdekker in Assen? Dan is Dakdekker Staal zeker een aanrader. Dit dakdekkersbedrijf komt uit de omgeving Assen en heeft al jarenlange ervaring als dakdekker. Ze kunnen van alles aan reparaties, nieuwe dakbedekking en renovatie voor je doen. Meer informatie vind je op de website van Dakdekker Staal.

Over Dakdekker Staal Assen

Dakdekker Staal in Assen is een professioneel en vakbekwaam dakdekkersbedrijf. Wanneer je dit bedrijf inschakelt voor dakbedekking, dan kun je erop vertrouwen dat alles tot in elk detail goed voor elkaar is. En dat is waar je op wilt kunnen vertrouwen als het om je dak gaat. Niets is vervelender dan achteraf met lekkages of andere dak-problemen te zitten. Bij deze dakdekker uit Assen kun je erop vertrouwen dat je maatwerk geleverd krijgt, een fijne service zoals het hoort en een snelle en zeer nette oplevering van hoge kwaliteit.

Wat doet Dakdekker Staal?

Van deze professionele dakdekker uit Assen mag je het volgende verwachten:

  • Ruim 10 jaar ervaring – en dat is te zien;
  • Diverse diensten m.b.t. dakbedekking, dakherstel en -afwerking; ook in lood-, hout- en zinkwerk;
  • Een vrijblijvende offerte op locatie. Ze zijn van mening dat een offerte pas echt op maat kan zijn als je exact weet wat er aan werk gedaan moet worden;
  • Gegarandeerd een langere levensduur van je dak.

Neem contact op!

Wil jij door deze dakdekker uit Assen jouw dak laten bekleden, dak renoveren of je dak laten repareren? Neem dan gerust contact met hen op door: 06 22 86 80 03 / info@dakdekkerstaal.nl.

https://dakdekkerstaal.nl/