Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Woontrends in 2022

Veel mensen willen graag op zijn tijd het huis verbouwen; een nieuwe betonvloer, nieuwe meubelen, een ander kleurtje op de muur. Het is heel erg moeilijk om goed te weten wat nou echt goed past in je huis. Gelukkig zijn er een aantal mensen die je hiermee kunnen helpen; professionals op het gebied van het interieur. Ook zijn er op het internet veel tips en tricks te vinden over de nieuwe woontrends 2022. In deze blog geven we je drie woontrend tips zodat je gelijk aan de slag kunt gaan!

 

De betonvloer egaliseren

Een van de grote trends op het gebied van interieur, is de betonvloer. Het woord zegt het eigenlijk al, een vloer wat bedenkt is met beton. Dit geeft een gladde en rustige uitstraling en is ook nog hele erg praktisch. Het is natuurlijk het handigste om een professional deze vloer te laten leggen, maar het is mogelijk om dit zelf te doen. De betonvloer egaliseren is wel heel erg belangrijk, je wilt namelijk niet dat er belletjes ontstaan in de vloer.

 

Andere woontrends

Er zijn ook nog andere trends te zien in 2022. Een ander voorbeeld is namelijk de industriële touch, hierbij moet je denken aan robuuste en ruwe materialen in het interieur. Ook wordt er tegenwoordig veel lichte houtsoorten gebruikt, dit kan bij de salontafel of bij de keuken bijvoorbeeld.

 

Lichte kleuren

Wat ook te zien is in de woonkamers van 2022, zijn de lichte pasteltinten en kleuren. Hierbij moet je denken aan verschillende kleuren bruin en wit. Deze kleuren zijn heel erg rustig, eenvoudig maar ook heel erg stijlvol. Ook de grijstinten worden weer volop gebruikt. Het zorgt ervoor dat de sfeer in het huis rustig en warm wordt. Ook zullen deze kleuren ervoor zorgen dat er een luxe uitstraling over je huis komt te liggen. Absoluut dus en aanrader!

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-betonvloer/