Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Paintball Arnhem

Onze vriendengroep wil weer eens wat leuks gaan doen met z’n allen. We gaan natuurlijk wel alleen met de mannen en zijn ongeveer met z’n 10en. We hebben besloten om met ze allen te gaan paintballen. Veel van ons hebben dit al eens gedaan maar het blijft gewoon erg leuk. Lekker even met de jongens onder elkaar en na afloop een lekker biertje drinken. We kennen elkaar al erg lang en zijn wel een erg hechte vriendengroep en af en toe is het dan wel goed om even ergens anders heen te gaan om een leuk activiteit te ondernemen met z’n allen. Ook is het zoals nu wel eens lekker om alleen met de jongens te gaan en lekker te praten waar je niet over praat als er ook dames bij zijn. Omdat sommige van ons in Arnhem zijn gaan wonen de laatste jaren gaan we zoeken op Paintball Arnhem.

 

Paintballcentrum de unit

We gingen natuurlijk op zoek naar een paintball Arnhem en vrienden die ook mee gaan zeiden dat ze een tijd terug bij paintballcentrum de unit waren geweest en dat dit echt heel erg gaaf was en zelfs een beetje op de game Call of Duty leek. Ook kon je er na afloop nog gezellig een biertje drinken met z’n allen en dit vonden wij natuurlijk ook erg leuk. We overlegde nog even maar iedereen was er wel van overtuigd dat we toch maar naar paintballcentrum de unit moesten gaan. We namen contact op en hebben gereserveerd voor de datum die we afgesproken hadden met elkaar.

 

‘Vriendendag’

De vriendendag was echt enorm gezellig. Het paintballen was echt heel erg vet, echt een mooie baan. Indoor en outdoor en was echt allemaal echt vet. Daarna hebben we gezellig wat gedronken met z’n allen. s avonds zijn we de stad in gegaan en hebben we wat gegeten en zijn we vervolgens het nachtleven in gedoken. De volgende dag had iedereen wel een kater maar waren we er wel over uit dat het echt een hele leuke dag was en dat we dit veel vaker moeten doen.