Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Een fysiotherapie behandeling op maat volgen in Den Haag

Bent u al regelmatig bij de huisarts geweest omdat u veel last heeft van uw spieren en gewrichten? Heeft u al verschillende handvatten aangereikt gekregen maar is er niets dat werkt? Dan is het een goed idee om fysiotherapie bij Rugschool in Den Haag te proberen. Met name als u kampt met rugklachten, kunnen zij u uitstekend van dienst zijn. De specialisten beschikken namelijk over ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van rugklachten. De dienstverlening met betrekking tot fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag is echter niet beperkt tot rugklachten. Ze staan ook graag voor u klaar als u andere lichamelijke klachten heeft.

De verschillende behandelingsvormen van deze praktijk

Onze lichamen zitten voor een groot deel hetzelfde in elkaar, maar toch is elk lichaam uniek. Dit geldt ook voor de klachten die mensen ervaren. Sommigen hebben last van rugklachten, terwijl anderen kampen met pijn aan de bekken. Waar u ook klachten ervaart, bij Rugschool hebben ze een behandeling die u hopelijk van uw klachten afhelpt of deze tenminste verminderd. U kunt bij hen terecht voor onder meer de volgende behandelingen:

  • Dry needling
  • Bekkenfysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Manuele therapie

Welke behandeling u dient te volgen, is volledig afhankelijk van uw klachten en situatie. Hier wordt dan ook grondig onderzoek naar gedaan door de specialisten die de fysiotherapie uitvoeren in deze praktijk in Den Haag.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wilt u eindelijk van uw klachten af? Dat is goed te begrijpen. Het is raadzaam om een intakegesprek in te plannen bij Rugschool in Den Haag voor het volgen van fysiotherapie. Gedurende dit intakegesprek worden uw klachten in kaart gebracht en wordt een passend, individueel behandelplan opgesteld. Om een afspraak te maken kunt u gebruikmaken van de contactgegevens op de website. U bent zowel met als zonder verwijzing van de huisarts van harte welkom bij hen.