Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Waarom is de tv wand zo populair in 2021

Een tv wand, ook wel cinewall genoemd, is razend populair aan het worden. Door de moderne uitstraling is het echt een toevoeging voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Een tv wand is een wand die voor veel sfeer kan zorgen, het is namelijk mogelijk allerlei nisjes te maken in de wand en een sfeerhaard toe te voegen. 

Tv wand op maat

Omdat niet alle ruimtes even groot zijn is het wel zo makkelijk dat een tv wand op maat gemaakt kan worden, ook is het mogelijk om de tv wand zelf te ontwerpen. Hierdoor kun je de tv wand helemaal naar je eigen smaak maken, je kunt bijvoorbeeld kiezen welke indeling je wil en welke materialen gebruikt moeten worden. Hierdoor is jouw tv wand echt uniek. De tv staat ook echt als eyecatcher in de woonkamer, slaapkamer en kantoor, bij iedereen die binnenkomt zal de tv wand zeker opvallen.

Thuisbioscoop 

Met een tv wand krijg je het gevoel alsof je naar een bioscoop scherm zit te kijken wanneer je tv kijkt, de tv zit namelijk ingebouwd in de tv wand. Door ook nog speakers in te laten bouwen in de tv wand maak je het al helemaal af, doordat het geluid van achter tv komt wordt je helemaal meegezogen in hetgeen wat je kijkt. Zo heb je bijvoorbeeld het idee dat je in het stadion zit of midden op het slagveld staat. 

Sfeerhaard

Of extra sfeer te creëren is het inbouwen van een sfeerhaard ideaal, vuur zorgt namelijk voor sfeer. De vlammen worden gemaakt door led lampen dus er is geen schoorsteen nodig, je loopt hierdoor dus ook geen kans op brand. De sfeerhaard geeft je een huiselijk gevoel voor in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Maak je tv wand echt af door te kiezen voor een sfeerhaard.