Holland winkelt
Image default
Zorg

Heeft u de juiste zorgverzekering?

Heeft u voor dit jaar de juiste zorgverzekering afgesloten? Of bent u bij uw huidige zorgverzekeraar gebleven? Van zorgverzekering wisselen kan één keer per jaar, aan het einde van het jaar. Hierop zijn een aantal uitzonderingen. Kinderen die 18 worden kunnen bijvoorbeeld op dat moment hun eigen zorgverzekering afsluiten. Dit hoeft niet dezelfde te zijn als die van hun ouder(s). Het kiezen van een passende zorgverzekering is niet altijd even makkelijk. Naast de hoogte van de premie spelen nog andere factoren een rol. Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het afsluiten van een aanvullende verzekering.

Regionale ziektekostenverzekeraar Salland

Als u een zorgverzekering afsluit bij Salland, dan weet u zeker dat u jaar in jaar uit een eerlijke premie betaalt. Daarbij bieden we vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo kunt u een zorgverzekering afsluiten die aansluit op uw zorgbehoeften. Ziektekostenverzekeraar Salland is er voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Ons doel is om goede zorg voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. We gaan dan ook zelf in gesprek met zorgaanbieders om afspraken te kunnen maken over de kosten voor zorg. Daarnaast dragen we ons steentje bij door te investeren in diverse initiatieven rondom zorg.

Tandverzekering apart afsluiten

Een losse tandartsverzekering afsluiten kan verstandig zijn wanneer u regelmatig bij de tandarts komt. Maar ook als u een ingrijpende behandeling aan uw gebit in het vooruitzicht heeft. Tandartskosten kunnen flink oplopen en in dat geval is het prettig als deze kosten gedekt worden. Bij Salland kiest u zelf een tandverzekering die het beste aansluit op de kosten die u denkt te zullen maken. We bieden een tandverzekering met een dekking van 250, 500, of 1000 euro per jaar. Weet u niet goed welke voor u het meest geschikt is? Neem gerust contact op zodat we met u mee kunnen denken.

https://www.salland.nl/