Holland winkelt
Image default
Zorg

De horren op maat hebben veel voordelen

Het bestellen van de beste horren op maat doe je op deze website. Je kent het vast wel, die hete zomerdagen waar je in de avond nog lekker zit na te tafelen en een goed glas wijn drinkt op het terras, het balkon of in de tuin. Je wilt de warme lucht uit je huid laten verdwijnen en kiest ervoor de deuren open te zetten. Wanneer je in de avond naar je bed gaat zie je het hele ;plafonds vol zitten met muggen en vliegen er diverse beesten door je woning. Je waarschuwt elkaar dat het licht niet aan mag wanneer de deur nog open staat en je bent eerst nog een half uur bezig met het verwijderen van de beesten uit je woning voordat je kunt gaan slapen. Met de horren op maat is dit verleden tijd en geniet je rustig van je glas wijn terwijl de deur open staat. 

Gaas

Met de horren op maat is er een simpele oplossing voor het probleem. Je kunt namelijk de gehele dag de deur open laten, maar ook ramen zijn te voorzien van horren op maat. Je plaatst deze precies in het raam of de deur, waardoor de beesten geen schijn van kans hebben om je woning binnen te dringen. Het gaas is net groot genoeg voor het door laten stromen van frisse licht, maar ook precies goed zodat de beesten er niet doorheen kunnen vliegen. De beesten zullen tegen de horren op maat aanvliegen en zo niet naar binnen kunnen komen.

Voordelen

De horren op maat hebben nog meer voordelen dan het niet binnen laten van beesten en het genereren van een frisse luchtstroom. Je kunt met de horren op maat namelijk ook de zon weren. Het gaas is hier speciaal voor gemaakt. Ook is het een transparant gaas waardoor je elkaar gewon nog kunt blijven zien. Het gaas is meestal wel een zwarte kleur. Er zijn diverse horren op maat beschikbaar. Op de website kan je goed kijken welke hor er bij jouw wensen aansluit.