Holland winkelt
Image default
Zorg

Een tandarts in Hongarije bezoeken

Je hoort het misschien steeds vaker, mensen gaan niet meer in Nederland naar de tandarts maar zoeken er juist een in een ander land. Hoe komt het nou dat mensen dat doen? Dat komt omdat de prijzen aanzienlijk verschillen wanneer je dit vergelijkt met Nederland. Neem bijvoorbeeld een goedkope tandarts in Hongarije. De lonen liggen daar aanzienlijk lager dan hier en daardoor kunnen de behandelingen van de tandarts in Hongarije een stuk lager worden gehouden en is het voor Nederlanders juist heel betaalbaar om daar naar toe te gaan. Hongarije is een van de landen die hier heel aantrekkelijker voor wordt ervaren door Nederlanders. Dat komt omdat het goed te bereiken is. De vluchten zijn niet duur en met de auto is het ook nog een bereikbare afstand en daarnaast zijn de lonen daar ontzettend laag. 

Service

De tandarts in Hongarije is niet alleen heel goedkoop, maar bied je ook nog een heel goede service. Er wordt op een professionele wijze gewerkt, je wordt betrokken in het proces en je wordt op een zeer klantvriendelijke manier aangesproken. Je voelt je daarom goed om je gemak wanneer je bij de tandarts in Hongarije terecht komt. Omdat dit steeds vaker wordt gekozen, wordt er in dit land ook veel meer rekening gehouden met de behoefte van de klanten die niet uit het eigen land komen en worden er meerdere behandelingen aangeboden en zo dus het aanbod verbreed.

Vliegen

Je kunt een behandeling boeken voor een groot consult bijvoorbeeld. Je wil misschien je tanden laten bleken. Je kunt dit doen in combinatie met een vakantie wanneer je hier heen gaat je hebt dan geen kosten voor de ereis, omdat je er toch al bent. Zo kan je deze ook weer van het totaalbedrag afhalen en kom je verre van in de buurt van de prijzen die in Nederland worden gehanteerd.