Holland winkelt
Image default
Winkelen

Combineer veiligheid en draag comfort met Samshield

Bij het paardrijden is je cap een van de belangrijkste uitrustingsstukken. Een cap biedt bescherming tegen stoten of een onfortuinlijke val van je paard. Veel caps hebben een universele maat of one size fits all. In de meeste gevallen betekent dit: ‘one size fits no one’. Ieder hoofd is anders en zeker wanneer je een cap langere tijd draagt kan deze gaan knellen of schuren.

Samshield is een bekend merk dat al tientallen jaren caps maakt van de hoogste kwaliteit. En dat is niet alles want je kunt een cap bij een officiële leverancier eenvoudig op maat laten maken. Zo zit je cap altijd comfortabel, je hebt nauwelijks door dat je er één draagt!

Waarom kiezen voor Samshield?

Samshield is niet het enige A-merk dat caps maakt en ook niet het enige bedrijf waarbij je een cap speciaal op jouw maat kunt laten maken. Dus waarom kiezen voor een Samshield cap in plaats van, laten we zeggen een KEP Italia?

Omdat Samshield niet alleen veel investeert in jouw comfort maar ook in je veiligheid. Al jarenlang behoren Samshield caps tot de meest veilige in de markt. Dat komt onder andere door het gebruik van hypermoderne composietmaterialen. Deze zijn veel lichter dan traditionele caps maar minstens net zo sterk. En vanwege de unieke vormgeving is er een constante luchtstroom waardoor je hoofd koel blijft en je niet gaat zweten. Zie je, de ultieme combinatie van veiligheid en comfort!

Hoe lang gaat een cap mee?

In de regel is het aan te raden om na ongeveer vijf jaar je cap te vervangen. Dat is natuurlijk wel enigszins afhankelijk van hoe intensief je deze gebruikt hebt. Wanneer je een val maakt of een klap op je helm krijgt is het vaak belangrijk dat je deze direct vervangt. Een beschadiging van je cap is namelijk niet altijd aan de buitenkant te zien.