Holland winkelt
Image default
Sport

Nuttige dartaccessoires

Nuttige dartaccessoires

Als je een potje wilt gaan darten, heb je eigenlijk alleen een dartbord en dartpijlen + flights nodig. Deze producten vormen de basis van het dartpotje. Maar, er zijn vele nuttige accessoires verkrijgbaar. Deze accessoires kunnen een praktische functie hebben of je niveau naar een hoger niveau tillen.

In dit artikel zetten wij enkele handige accessoires op een rijtje. Deze accessoires zijn allemaal terug te vinden op Mcdartshop.nl. Dat is een zeer uitgebreide webshop met allerlei verschillende dartartikelen.

Power Grip en Grip Wax

Je ziet het wel eens voorbij komen tijdens een televisietoernooi. Een speler staat op de achtergrond in een soort van balletje te knijpen. Een dergelijk balletje heeft de naam Power Grip meegekregen. Als je rustig in dit balletje knijpt, voorkomen je zweethanden. Doordat je geen last van zweethanden krijgt, behoud je de optimale grip over je vingers/dartpijlen.

Dat geldt ook voor de Grip Wax. Dit is een wax die je op je vingers uit kan smeren, waardoor je grip blijft houden. Hierdoor kan je de beste prestaties neerzetten.

Dart cases & wallets

Heb je wel eens problemen om je dartpijlen ergens op te bergen? Wellicht biedt een mooie case of wallet uitkomst voor je. Een case of een wallet is min of meer een plek waarin je dartpijlen, inclusief flights en al op kan bergen. Voor de shafts en flights zijn er vaak meerdere opbergvakjes gecreëerd.

Met een case of wallet heb je altijd je dartpijlen netjes opgeborgen. Hierdoor kan er ook geen stof op je pijlen terecht komen. Daarnaast weet je altijd je dartpijlen terug te vinden. Het gebruik maken van een case of een wallet is dan ook een erg praktische oplossing. Het helpt jou om de focus volledig op de wedstrijd te leggen. Hopelijk kan dit bijdragen aan succes!

https://www.mcdartshop.nl