Holland winkelt
Image default
Sport

De leukste voetbal sleutelhangers bestel je gewoon online

Sleutelhangers zijn perfect geschikt als sportprijs voor bijvoorbeeld scholen- of bedrijfstoernooien. Ze zijn klein, goedkoop en in talloze varianten verkrijgbaar. Zo kun je iedere deelnemer een leuk aandenken geven aan een toernooi. Wat voor keuze je hebt? Ontdek de mogelijkheden in dit artikel en ga op zoek naar de voetbal sleutelhangers die perfect passen bij jouw evenement! Gewoon online, vanuit je luie stoel.

Kies een model dat je leuk vindt

Om te beginnen kies je bij een webshop een model uit dat perfect past bij je evenement. Bij een voetbal sleutelhanger denk je misschien al snel aan een sleutelhanger met een afbeelding van een voetbal of een voetbalschoen maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk aan een voetballer, een afbeelding van de UEFA cup of een mini kampioensschaal als sleutelhanger.

Grootte, kleur & materiaal

Een sleutelhanger moet natuurlijk niet te groot zijn maar mag best opvallen. Je kunt verschillende afmetingen kiezen. Ook in kleur heb je genoeg keuze. Van standaard brons, zilver of goud tot echte kleuren zoals een zwart-witte voetbal. De meeste sportprijzen worden tegenwoordig gemaakt van kunststof. Dat is makkelijk te bewerken waardoor er veel varianten mogelijk zijn.

Een persoonlijk tintje toevoegen

Net zoals bij de meeste sportprijzen kun je een persoonlijk boodschap toe laten voegen op je voetbal sleutelhanger. Dat kan zoiets simpels zijn als de naam en datum van het toernooi maar ook een spreuk of uitspraak op de achterzijde is mogelijk. Vaak kun je deze bij het maken van je bestelling al ingeven en wordt de boodschap automatisch op alle sleutelhangers die je bestelt afgedrukt. Graveren is soms ook mogelijk maar dan moet je wel rekening houden met extra kosten. Bij kleinere sleutelhangers is dit vaak niet mogelijk omdat er te weinig ruimte is voor een duidelijke inscriptie.