Holland winkelt
Image default
Vervoer en transport

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport laat u over aan een expert

Heeft uw onderneming een grootschalige internationale zending op de planning staan? Zeker voor hele grote en zware ladingen naar andere landen in Europa heeft u een ontheffing nodig. Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport is namelijk verplicht. Wellicht heeft u dit al eens eerder moeten doen en is het daarom bij u bekend dat het aanvragen van een ontheffing erg veel tijd en werk kost. Liefst wilt u dit daarom uitbesteden aan een professional, zodat u zich kunt focussen op de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf. Hiervoor biedt Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. de oplossing. Deze specialist neemt het werk graag voor u uit handen.

Vergunningen, ontheffingen en andere documenten besteedt u eenvoudig uit

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport is iets wat de vakmensen van dit bedrijf graag voor u regelen. Zij zorgen ervoor dat de volledige voorbereiding tot in de puntjes verzorgd is voor uw onderneming. Daarnaast schakelt u deze specialist in voor nog vele andere werkzaamheden. Zo regelt Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. naast ontheffingen ook al de vergunningen en technische documenten die u nodig heeft voor uw transport in heel Europa. Verder beheren zij al uw ontheffingen op professionele wijze. Verloopt een ontheffing bijna? Dan zorgen zij dat deze snel vernieuwd wordt, mits u dit noodzakelijk acht. Dankzij deze complete service hoeft u alleen nog maar de lading klaar te maken en te verzenden, de rest wordt voor u geregeld!

Neem contact op met deze specialist

Moet u ontheffingen voor exceptioneel transport aanvragen en wilt u gebruikmaken van de diensten van Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V.? Neem dan contact op met deze logistieke partner. Dankzij hun uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving omtrent transport in Europa staan zij u op deskundige wijze bij. Wilt u weten welke transportgerelateerde diensten deze specialist nog meer aan u kan verlenen? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op hun website.

 

https://www.ete.nl/