Holland winkelt
Image default
Horeca

Waarom juist nu een ijsvitrine

Was een ijsje vroeger vooral een lente en zomer item? Tegenwoordig maak je mensen het hele jaar door blij met een ijsje. Als je veel met ijs doet is het de moeite waard om te investeren in een ijsvitrine. Niet alleen is je ijs dan altijd op de juiste temperatuur gekoeld, maar met een vitrine in de zaak maak je van ijs een beleving. En als mensen zien wat je hebt zullen ze ook meer om ijs vragen. Zo kun je met een vitrine de verkoop van ijs ook in de winter laten stijgen. We vertellen je in dit artikel alles over de mogelijkheden van een mooie ijs vrieskast.

Maak mensen blij met ijs

Kun je je nog herinneren dat jij je eerste ijsje proefde of de eerste keer dat je jouw zoon of dochter een ijsje gaf? Veel mensen zijn gek op ijs en we eten steeds meer ijs, het hele jaar door. Zeker nu het maken van mooi en lekker schepijs tot een kunst verheven is. Wie lukt het om nee te zeggen tegen een ijsje, terwijl het water je in je mond loopt van alle heerlijke en uitnodigende smaken? Met een ijsvitrine vol heerlijke creaties kun jij makkelijk je omzet verhogen. En wil je het ijs niet zelf maken? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om het ijs voor je te laten maken of voeg jouw touch toe aan de vele ijssoorten die je in de groothandel kunt kopen.

Meer beleving in je zaak met ijsvitrine

Mensen vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen en dat geldt voor je gasten ook. Maak een ware beleving van je zaak met een ijsvitrine vol heerlijke smaken. Neem je gasten mee naar de vitrine en laat ze zelf hun ijsje samenstellen. Dat vinden niet alleen de kleintjes leuk. Grote mensen genieten daar ook van. En als anderen gasten mensen met een ijsje zien lopen dan willen ze dat gegarandeerd ook in. In deze tijd waar het lastig is om aan personeel te komen kan een ijsje een slimme oplossing zijn. Je hebt geen mensen meer nodig om de desserts te bereiden en de mensen gaan zelf hun ijsje halen. Dat scheelt ook weer mankracht in de bediening.

Introduceer een nieuw dessert concept

Je kunt met ijs geweldige dingen doen. Zo is er in Japan een Chef die van alles doet met gebakken ijs en wat dacht je ervan om de crêpes Suzette een nieuwe touch te geven? IJs en pannenkoeken zijn een heerlijk combinatie. Met een ijsvitrine met verschillende smaken maak jij zo een nieuw dessert concept dat iedereen wil proeven. Laat je Chefs zich uitleven om iets nieuws aan je gasten te kunnen bieden.

Meer omzet met een ijsvitrine

Met een ijsvitrine kun je meer omzet maken. Niet alleen in het voorjaar en de zomer, maar ook in het najaar en de winter. Het is een kwestie van creatief zijn en met je team om de tafel gaan zitten om iets leuks te bedenken. Zo betrek je ook je mensen bij het succes van de zaak en geef je iedereen de ruimte om zijn/haar creativiteit te uiten.

Klik hier om jouw nieuwe horeca apparatuur te bestellen.